La nova llar de Baix la Mar

27 de septiembre de 2024
27 de septiembre de 2024

El dissabte 21 de setembre de 2024 és una data que la Falla Districte Marítim Baix La Mar guardarem per sempre en la nostra memòria, i no és per a menys, ja que va tindre lloc la inauguració del nou casal faller al carrer Dr. Fleming.

Com és ben sabut, la comissió de Baix La Mar fa uns mesos vam deixar enrere el nostre casal al Carrer Pont, on tantes vivències i records hem viscut i que sempre romandran als cors de totes i tots, per traslladar-nos a peu de falla, al carrer Dr. Fleming, on de segur crearem noves i meravelloses experiències, on seguirem somniant noves metes i atresorant moments que marcaran la nostra història.

Amb aquesta nova llar fallera s’enceta una nova etapa, però l’essència marinera continua sent la mateixa, ja que són les persones les que fan que un espai siga casa, i aquestes persones, amb esforç i dedicació, han aconseguit que la comissió de Baix La Mar torne a tindre el casal on cada març llueix el monument faller, i l’orgull i agraïment que sentim és indescriptible.

 

El 21 de setembre marca l’inici d’aquesta nova etapa, i les Falleres Majors de la comissió, Maria Covadonga i Elia, junt amb Mauro i la presidència, van tindre l’honor de tallar la cinta inaugural de les portes del nou casal, donant així la benvinguda a falleres, fallers, amigues i amics que van voler acompanyar-los en aquest esdeveniment tan emocionant.

L’acte protocol·lari va ser conduit pel faller Andreu Ivars, qui va mostrar l’orgull i admiració que la Falla Baix La Mar sent amb l’obertura d’aquest nou espai on celebrar cada esdeveniment del calendari faller, acondicionat per a totes i tots, i decorat amb totes i cadascunes de les falles, tant grans com infantils, que la comissió ha plantat i per les que sent un orgull immens.

A continuació, els càrrecs infantils, Elia i Mauro, en representació del futur de la falla, van dedicar unes paraules a totes i tots els assistents, donant la benvinguda i agraint l’esforç a cada persona que ha fet possible la inauguració de la seua nova llar. Seguidament, la presidència va fer entrega a la Fallera Major, a la Fallera Major Infantil i al President Infantil d’un record molt especial d’aquest dia que van rebre amb molta emoció.

En aquest acte inaugural ens van acompanyar l’alcalde i el regidor de Festes de la ciutat, les Falleres Majors de Dénia, Carla Puerto i Laura Ramón, les components de les corts d’honor de les Falleres Majors de Dénia, Claudia Ramis i Sandra Olmeda, el President de Junta Local Fallera, i representants de les diferents comissions de la ciutat.

Per finalitzar aquesta vetllada, els càrrecs van oferir un vi d’honor a totes i tots els assistents, i per descomptat, la celebració va continuar amb música i bon ambient fins ben entrada la nit.

Des d’ací volem aprofitar per agrair a totes les persones que durant els darrers mesos han dedicat el seu valuós temps per a aconseguir que a dia de hui la Falla Baix La Mar tinga un ampli i meravellós espai en el que de segur totes i tots gaudirem de la bona gastronomia i de la cultura en les millors de les condicions. I com no, cada 16 de març aquesta llar serà testimoni de la plantà dels monuments sense perdre detall de res. Continuem remant totes i tots junts per Baix La Mar!