Youssef Atach 2º absosluto en la Carrera contra el Cáncer en Valencia

8 de noviembre de 2017

Youssef Ahatach 2n absolut en la cursa València contra el càncer
—————————————————————-
La Capital del Túria va celebrar el passat 29 d’octubre la cursa contra el càncer en el passeig de l’Albereda. Un total de 1841 corredors van concloure el recorregut marcat per la organització.

Youssef Ahatach Darboun, atleta del C.A. Baleària Diànium, va recórrer els 5.600 metres amb un temps de 18:04, aconseguint una molt merescuda 2na posició, a tan sols 23 segons del primer.

Mitja marató de Gandia i 10K
Pòdium per a Gerónima Gil en els 10K

Diversos atletes del C.A. Balearia Diànium es van desplaçar a Gandia per realitzar la 23 Mitja marató de Gandia i el 10 k.

La Mitja Marató Ciutat de Gandia és una de les proves més importants del calendari de carreres populars de la Comunitat Valenciana. A més, és una prova homologada per la Federació Espanyola d’Atletisme. El seu recorregut, de 21.097 metres, és de perfil pla i urbà, i transcorre per la zona marítima de la ciutat, a escassos metres del mar i de la imponent platja de Gandia, de fina arena i aigües clares. Part del seu traçat discorre també pels paratges de la marjal de Gandia, un vast territori amb aiguamolls protegits que ens mostra un espai natural privilegiat mentre gaudim de la carrera.

En la mitja marató, Jose Miguel Navarro Rafet (1:33:52), Jose Manuel Marco Marti (1:33:52), Francisco Moreno Aguado (1:37:45), Gustavo Crespo Garcia (1:38:41) i Pep Ibañez Ortola (2:08:53).

En els 10K, Susi Ehle (47:25) i Geronima Gil Gil (2a veterana C 57:35).

VIII Milla Urbana Sagunt

A Sagunt, s’organitzà la “VIII Milla Urbana Sagunto”, en col·laboració amb la FACV, sobre un circuit homologat per a la milla (1609 metres) i pensant amb que Sagunt siga seu del campionat de Milla en ruta per al 2018, es va dur a terme l’esdeveniment.

Estaven representades totes les categories de l’atletisme, des de prebenjamins fins a veterans, vàlid per al campionat autonòmic absolut.

Fins la capital del Camps de Morvedre es van desplaçar 3 atletes del C.A. Baleària Diànium per tal de disputar la prova “reina”. El dia no acompanyava molt, el vent era molt molest i en part del recorregut bufava en contra.

El recorregut total de 1609 metres va estar dividit en 4 voltes sobre el mateix circuit, resultava molt exigent per a tots els atletes, ja que a cada canvi de sentit han de posar molta força per no trencar el ritme.

En la categoria Júnior va competir Oscar Fornés Sendra, que amb un temps de 5:58, va quedar en quinta posició.

En la categoria sènior participaven Youssef Ahatach Darbon (4:52) i Carlos Heredero Díez (4:53), quedant segon i tercer de la categoria.

Monduber Trail
Pòdium per a José MIguel Navarro

Es va celebrar el Monduber trail que és un esdeveniment esportiu de trail running que transcorre per les localitats de Xeraco, Xeresa, Barx, Simat, Benifairó i Tavernes de la Valldigna.

Totes les proves del Monduber trail són circuits circulars i es realitzen en una sola etapa.

Aquesta IV edició tenia eixida des del Poliesportiu de Xeraco, situat al carrer San Isidro i arribada en el mateix punt. El recorregut va tindre lloc per senderes i pistes forestals en quasi un 80% del seu recorregut. És un circuit d’autèntica muntanya.

En la prova de marató amb 41km i un desnivell positiu de 2200 metres van prendre part els següents atletes del C.A. Baleària Diànium:
Josep Mut Buigues amb un temps de 6:26:00 va entrar en la posició 31 de la general i 10 de sènior masculí
Santiago Cambra Sancho amb un temps de 6:35:22 va entrar en la posició 43 de la general i 29 de sènior masculí.

En la prova de mitja marató amb 21km i un desnivell positiu de 970 metres van prendre part els atletes:
Alberto Samper Corbí amb un temps de 2:24:17 va entrar en la posició 13 de la general i el 12 de sènior masculí
José Miguel Navarro Rafet amb un temps de 2:30:26 va entrar en la posició 18 de la general i 3 veterà masculí

En la prova de 10km i amb un desnivell de 350 m va prendre part:
Jeronima Gil Gil amb un temps d’1:55:44 va entrar en la posició 78 de la general i 6 veterana.

Ibiza Trail 2017
Pòdium per a Laurence Rastell

Va tindre lloc la Ibiza Trail 2017, una cursa de muntanya amb 3 modalitats: marató, mitja marató i 10K, on van prendre part dos corredors del C.A. Baleària Diànium.

En la prova de 10K (+212), Laurence Rastell va quedar 3a en la seua categoria F45, amb un temps de 56:19.