Damiá Puigcerver molt be a Banyoles en Triatlò

26 de julio de 2017
26 de julio de 2017

Triatló de Banyoles

Dissabte passat Damià Puigcerver Llorens va prendre part al triatló de Banyoles on es realitzava el campionat d’Espanya de triatló sprint i aquatló, a més, l’europeu de clubs.

L’experiència va ser inoblidable ja que l’entorn, les instal.lacions i els recorreguts eren els mateixos que els que feien ús els atletes d’èlit. Va nadar 300m eixint de l’aigua en un grup gran, però problemes mecànics amb la bici van fer que en este tram de 6600m perdera el contacte amb el grup. Finalment en la carrera a peu va sentir bones sensacions i arribà a meta després dels 1800m amb un temps final de 33 minuts i en la posició 35a.

Les categories d’infantil i alevins van utilitzar els boxes dels esportistes d’èlit i van tindre una acollida dels espectadors increïble. Una gran experiència!!!

Encarna Cardona 2a absoluta en la Volta a peu del Palomar

La corredora del C.A. Baleària Diànium Encarna Cardona Gómez va prendre part en la 5a edició de la Volta a peu del Palomar. Encarna va quedar 2a absoluta femenina, 1a de la seua categoria veterana A, amb un temps de 34:20

Aquatló de Petrer

Diumenge passat es van desplaçar els triatletes de l’EMT – CA Balearia Diànium per a participar en el I Aquatló de Petrer. Última prova puntuable per a la fase provincial dels Jocs Esportius de la Comunitat Valenciana. Els atletes van participar amb molt bons resultats.

En categoria infantil Amelia García Fernández va participar en la prova que consistia en 400 m de natació i 2000 m de carrera a peu, fins arribar a meta amb grans sensacions de l’experiència. Amelia va arribar a meta la posició 7a amb un temps de 17:32

En la categoria alevi Damià Puigcerver Llorens va participar en la prova que consistia en 200 m de natació i 1000 m de carrera a peu fins arribar a meta aconseguint la posició 6a amb un temps de 8:58.