Youssef Ahatach guanyador absolut en els 10K de Benidorm

29 de noviembre de 2018

Cross Internacional d’Alcobendas

L’atleta del C.A. Baleària Diànium Carlos Cabrera es va desplaçar fins Alcobendas per tal de disputar i gaudir del Cross Internacional de la Constitució – Memorial Antonio Rodriguez Benavente.

Cross dur i amb moltes pujades i corbes que el fa un total trenca cames. 1 volta al circuit curt i 4 al circuit llarg conformen el total dels 10 km disputats.

Molt de nivell en quant a la participació.

Carlos fa completar el recorregut en un temps de 37:21, quedant en el lloc 75 de la general

———————————————

Broadgate-Tower-Run-Up

Dissabte passat, la corredora del C.A. Baleària Diànium Laurence Rastell va participar a Londres, en la Broadgate-Tower-Run-Up, penúltima etapa del campionat del món d’escales «Vertical World Circuit».

La cursa consistia a pujar 35 pisos, 877 esglaons. Laurence va quedar 11a de la categoria elit femenina; va er un temps de 6:03.

Cursa i caminata a benefici de Fontilles
Pòdiums per a Jerry Barnes, Silvia Salva, Christiane Wein i Inma Gil

Diumenge passat va tindre lloc la cursa i caminata a benefici de Fontilles, amb la participació d’un bon grapat de corredors del C.A. Baleària Diànium.

Fran Montealegre Menor (32:59), Jerry Barnes (3 Veterans C masc 35:05), Silvia Salva Falgas (3 Veterans A fem 36:14), Ibon Artabe Olea (36:14), Christiane Wein (3 Veterans B fem 36:15), Isa Orpi Martinez (36:15), Mar Salvá Sepulveda (38:32), Inma Gil Gil (3 Veterans C fem 40:28), Sonia Salas Pinto (40:30), Iolanda Sendra Pons (47:25) i Isabel Cantó Olivares (54:18).

El passat diumenge, Youssef Ahatach va competir en el 10K de Benidorm.

Sobre una distància de 10 kilòmetres va entrar en meta en un temps de 32:53, sent el guanyador absolut de la cursa.

El dia, espectacular i amb molt bon ambient, ajudava en tot el recorregut.

Molt bones sensacions de cara a la temporada que comencem és el que ens comenta que té.

Aïda Pérez 2a i Elisa Garcia 3a en el Pego Trail

Diumenge passat es va disputar el Pego Trail, en les distancies sprint de 13K i la mitja marató 21K. La pluja que amenaçava a caure, tan sols va tindre acte de presència en algun tram del circuit, però no va impedir disfrutar dels bons circuits que s’havien preparat per a l’ocasió.

El Club Atletisme Baleària Diànium va obtindre grans resultats, a destacar la 1a posició sènior d’Aïda Pérez en els 13K (2a de la general) i la 2a posició veterana d’Elisa García Córcoles (3a de la general).

La resta d’atletes participants en la cursa sprint de 13K varen ser: 6è Javi Llopis, 16è Jordi Jorro, 22è Sindo Abellan, 25è Francisco Moreno, 47è Pep Ibanyez, 54 Ibon Artabe, 14a Marisa Marco, 21a Cristina Martí.

La resta d’atletes participants en la cursa sprint de 21K varen ser: 24è Jose Miguel Navarro, 51è Marc Bañuls, 67è Jaume Santana, 83è Aurelio Mengual, 105è Paco Montes, 123è Victor Sales.