La pròxima visita del programa ‘Descobreix el paisatge’, de la mà de productors i productores de Dénia i la Marina, serà a Jesús Pobre el pròxim 14 d’abril. La visita es realitzarà de la mà de Les Freses i l’Associació Sociocultural del Riurau.
Per a participar a la pròxima visita de 14 d’abril és imprescindible inscripció prèvia. Les inscripcions ja estan obertes, fins el pròxim dijous, 11 d’abril. Les persones interesessades en asssistir poden informar.se i incriure’s al correu deniaviva@ayto-denia.es. Les places són limitades.
S’habilitarà un bús gratuït amb eixida des de Dénia. Les visites són guiades, i la visita en general tindrà una duració d’unes 3h aproximadament. El punt de trobada i eixida de la pròxima visita serà la Casa Municipal de Cultura de Dénia a les 9,30h.
Descobreix el paisatge 2018/2019, realitzat entre el 23 de febrer i el 23 de novembre de 2019, és un programa ecoturístic organitzat per la Regidoria de Medi ambient, Agricultura i Canvi climatic i l’Oficina de la Innovació i la Creativitat de l’Ajuntament de Dénia, amb l’’Estratègia de dinamització agraria i territorial 2017/2020’, i dins el Pla dAcció Local «Dénia&Marina Alta #Tastinglife», base de la iniciativa Dénia-Ciutat UNESCOCreativa de la Gastronomia, amb la col.laboració de diverses entitats i de productores i productors de Dénia i la Marina.