Vicente Castell en París y Jordi Ripoll en el Trail de la Jovada dos destacats per el Balearia Dianium

25 de septiembre de 2019
Jordi Ripoll Guanyador absolut en el Trail de la Jovada
Pòdium també per a Marisa Marco
 Diumenge passat va tindre lloc la 2a edició del Trail de la Jovada, a la Vall d’Alcalà, una cursa de muntanya amb dues modalitats 14km +821 i 25km +821.
En la modalitat de 14km, del C.A. Baleària Diànium van participar Jordi Ripoll Ramírez (1r absolut 58:01), José Miguel Navarro Rafet (6è absolut 1:06:13), Fran Montes Robles (1:19:37), Marisa Marco Martí (2a máster +50 fem 1:39:18) i Pep Ibañez Ortola (1:48:04).
Volta a peu a l’Alqueria de la Comtessa
Dissabte passat, en la Volta a peu a l’Alqueria de la Comtessa, la setena cursa del circuit Safor-Valldigna. Una cursa urbana de 7,4km que va transcórrer pel casc urbà i rodalies del poble. Va ser una cursa  planeta i ràpida.
Van participar dos corredors del C.A. Baleària DiàniumFran López Bolufer (25:18) i Vicente Llobell Prieto (44:43).
a Skyrhune
Dissabte passat la corredora del C.A. Baleària Diànium Aïda Pérez Moncho va participar en La Skyrhune, una cursa de muntanya que va tindre lloc a Ascain, al País Basc francès, sobre unadistància de 21km +3400 amb pendents molt pronunciades, que arriben al 40%. Aïda va fer un temps de 2:56:52
————————————————————————————
Run Disney París 2019
20-09-2019. El cap de setmana passat, Viente Castells Gil i Inma Gil Gil, del C.A. Baleària Diànium van participar en les Run Disney París 2019, dues curses no competitives que van tindre lloc a dins del parc de Disneyland París i Estudis Disneyland. Divendres 20, una de 5km i dissabte 21, de 10km.
Cursa Bellreguart
Va tindre lloc la Cursa popular Bellreguard, 6a cursa del circuit Safor-Valldigna, sobre una distància de 7,5km. Va ser una cursa planeta i ràpida
Fran López Bolufer (25:52), José Miguel Navarro Rafet (28:11), Fran Montealegre Menor (30:53), Ricard Perez Ivars (44:39)
Miquel Piera 2n absolut a la Volta a peu a Orba
Pòdiums també per a Laurence Rastell, Jeremy Barnes i Carla Serra
Un grup de corredors del C.A. Baleària Diànium van participar en la 7a volta a peu a Orba, una cursa de 7km.
Miquel Piera Sendra (2n absolut masc 24:50), Jose Manuel Marco Marti (30:18), Laurence Rastell (3a veterana B 35:25), Jeremy Barnes (2n veterà C 36:24), Carla Serra Montoya (3a júnior fem 41:41) i Vicente Llobell Prieto (43:29).
Volta a Peu Miramar
Pòdium per a Fran López
Dissabte 7 va tindre lloc la 28a Volta a peu a Miramar, una cursa de 8km que va transcórrer per el passeig de la platja i rodalies de poble.
Fran López Bolufer (4t absolut masc, 3r sènior masc 27:25), Fran Montealegre Menor (32:24), Ibon Artabe (38:13) i Iolanda Sendra Pons (48:52)