L’alcalde de Dénia i candidat pel PSPV-PSOE de Dénia, Vicent Grimalt, ha participat esta nit en el debat electoral entre els caps de llista que ha organitzat l’Associació Multisectorial d’Empresaris. En el transcurs del debat, Vicent Grimalt, ha dit que la implicació de l’empresariat de la ciutat és bàsic per a poder desenvolupar en la propera legislatura el projecte de Campus Universitari de la UA en Dénia i ha demanat públicament la seua implicació per a que siga una realitat. Grimalt ha destacat que “el Campus Universitari pot arribar a tenir un impacte de 30 milions una vegada implantat totalment com succeeix en la ciutat d’Alcoi”.

L’alcalde de Dénia i candidat també ha ressaltat que en estos  anys hem resolt i donat solució a demandes històriques de la ciutadania com la consecució del solar del carrer Marqués de Campo, l’asfaltat i millora del camí del cementeri, el nou accés al camí de Gandia pel camí de la Bota, la consecució de la primera subvenció per a la millora del polígon industrial, entre altres.

El candidat socialista ha defensat la inversió milionària en la modernització de la línia 9 del Tram Alacant-Dénia que ha millorat la seguretat i modernitzat una línia que feia 20 anys que no rebia cap inversió. A més, “aquesta actuació ens ha permès eliminar la barrera arquitectònica de la via i convertir l’avinguda Joan Fuster en una veritable Ronda Sud de la ciutat».

En el transcurs del debat, l’alcalde i candidat socialista ha insistit en la necessitat de posar en marxa el port autònom de Dénia, en la mateixa forma de gestió que els ports estatals de Gandia, València o Alacant, que ens permeta convertir el port en la plaça major de la ciutat i en la que l’Ajuntament de Dénia tinga veu i vot, aconseguint que els ingressos del port revertisquen en el port de Dénia.

En matèria econòmica, Vicent Grimalt ha assenyalat que en aquesta legislatura hem aconseguit reduir el deute amb els proveïdors de 5 a 1 milió, i ha proposat posar en marxa un pla de comerç i un pla estratègic de turisme de destí intel·ligent.