Trail xio Llutxent Pòdium per a Marisa Marco (Balearia Dianium)

13 de febrero de 2019
Diumenge passat, tres corredors de muntanya del C.A. Baleària Diànium van fer el III Trail xio Llutxent amb una distància de 14,7 km +434
Els seus resultats van ser José Manuel Díaz Fernández (1:18:16), Jose Ibanyez Ortola (1:44:21), Marisa Marco (3a veterana B 1:50:11),
Campionat autonòmic absolut PC
Dissabte passat va tindre lloc al palau Lluís Puig de València el campionat autonòmic absolut, en el qual van participar 6 atletes del C.A. Baleària Diànium.
Control en València

Diumenge passat, tres juvenils del C.A. Baleària Diànium van participar en la prova de 200 metres llisos en un control en València. Hi van participar Alejandro MorenoClara Reig amb una marca de 30.02 i Lui Douglas, amb una marca de 24.19.
Campionat Autonòmic de Cross
Diumenge passat va tindre lloc el Campionat Autonòmic de Cross celebrat a Ontinyent, on va participar l’atleta Joan Puigcerver del C.A. Baleària DiàniumJoan va recórrer una distància de 4930 metres amb un temps de 17:37. Va ser una carrera de molt de nivell, però encara així, el nostre atleta va aconseguir la 6a posició, un gran resultat.
Lili Riva en el campionat d’Espanya de clubs master PC amb el Playas de Castelló
10-02-2019. Aquest diumenge va tindre lloc a Antequera el campionat d’Espanya de clubs màster en pista coberta, on va prendre part l’atleta del C.A. Baleària Diànium Lili Riva, formant part, com a filial, de l’equip del C.A. Playas de Castelló.
Lili va participar en els 60 m llisos extra i va millorar la seua marca personal amb un temps de 8.71 s.
Trail senders Vall de Vernissa en Rotova
Diumenge passat el corredor del C.A. Baleària Diànium José Miguel Navarro Rafet va participar en la Vl Trail senders Vall de Vernissa en Rotova que es la tercera prova de la liga FEDMECV del 2019. Amb un recorregut de 18.5km i un desnivell positiu de 1000 metres. Van prendre part els millors atletes de la Comunitat Valenciana ja que forma part de la lliga FEDME de la qual eixirà el campió de muntanya autonòmic.
José Miguel va fer un temps de 2:08:43.
Cursa solidària contra el càncer el Verger
Diumenge passat, en la cursa solidària contra el càncer El Verger, amb una dostància de 6400 m) van participar 6 corredors del C.A. Baleària Diànium.
José Manuel Marco Martí (25:40), Francisco Maestre Torres (26:04), Marta Ortego Luna (26:05), Miquel Piera Sendra (26:15),  Inma Gil Gil (33:57) i Vicente Castells Gil (36:50)