Las Fallas estallan en las calles de Dénia y el Xisme Fallero se desata en esta sección:

BANDERA DEL OESTE

Les Falles de Dénia 2018 ja han arribat i com és tradició a la nostra ciutat, donem la benvinguda a aquesta efemèride amb el Dia de la Bandera de la Falla Oeste.  Fa ja més 40 anys que es va celebrar, per primera vegada, el “Dia de la Bandera”. Acte distintiu de la Falla Oeste que no sols és un dels nostres trets d’identitat, sinó també el nostre particular coet per anunciar, junt a la resta de comissions, que els dies grans de la nostra festa arriben. És per això que la Falla Oeste vol agrair l’esforç que fan les diferents comissions que s’uneixen a nosaltres en aquest dia tan important del patrimoniu festiu de les Falles de Dénia.

Aixi va ser el acte oficial 2018:

Concentració de la comissió a la plaça.

Recollida de les comissions : Falleres Majors de Dénia, Junta Local Fallera, Falla Les Roques, Falla Darrere del Castell, Falla Campaments, Falla Camp-Roig, Falla Diana i Falla Port Rotes.

Imposició de corbatins a l’estendard de l’Oeste.

Mascletà aèrea en la Plaça de l’Oeste.

Cacauets, tramussos, vi i cervesa per a tots. Tot seguit dinar dels fallers al casal. Patrocinat.

Berenar infantil.

Música casolana i parc infantil al carrer Montcada.

LA FALLA OESTE ARREPLEGA EL PREMI DE LLIBRETS

Dimarts 13 de març de 2018 quedarà marcat en el calendari per a la Falla Oeste i la seua delegació de llibret. Per primera vegada la nostra comissió participava en aquest exercici als premis de llibrets convocats per la Generalitat Valenciana. En aquesta primera ocasió hem aconseguit el premi 53é.

Els nostres càrrecs Celia, Aitor, Rosa i Vicent amb les seues millors gales, van assistir a la gala dels llibrets de falles per arreplegar el banderí acreditatiu del premi obtés. L’acte va tindre lloc en l’emblemàtic Palau de les Arts Reina Sofia de València.

Fins allí és van apropar un grapat de falleres i fallers que van voler viure de primera mà aquesta entrega tan especial. A més cal destacar que la comissió ha estat la única premiada en aquesta edició sent així la representat de la cultura fallera de Dénia a València.

COMIENZAN A PLANTAR BAIX LA MAR Y CENTRO

Tal como está revisto y bajo ya un tráfico caótico comienzan en miércoles 14 a plantar los Distritos de Baix la Mar y Centro.

PLANTAN TODAS EN LA ULTIMA NIT DE PLANTA

Se venden caras las fallas este año. Todo indica que van a estar muy apretados los Premios de las especiales.