Esta setmana passada s’ha desenvolupat a Rumania la segona reunió de coordinació dels centres participants del projecte Erasmus + per crear una Webradio Internacional.
Les professores participants per part de L’IES Sorts de la Mar de Dénia han sigut Maria José Mullor, professora de francés i Esther Carcelén, professora de castellà.
S’han realitzat unes sessions de formació al voltant del funcionament de la ràdio a Bucarest i reunió de coordinació del projecte i visita del centre soci a Tecuci.
El projecte, European Waves On The Internet Radio, el coordina el centre francés Collège de Saint Chef i participen de socis Colegiul SPIRU Haret de Tecuci Rumania, Scuola Secondaria di I grado Vittorio EMANUELE de Palerm Itàlia i L’IES Sorts de la Mar de Dénia Espanya.
El projecte es finança amb les partides dels Projectes Erasmus + i ha permès que es pose en marxa la ràdio de L’IES Sorts de la Mar de Dénia ONES DEL SORTS. Un projecte educatiu on es potencia l’adquisició de competències transversals plurilingües.
El pròxim econtre es desenvoluparà a finals de març a Palerm amb intercanvi d’alumnes.