Diumenge passat es va acabar la fase regular de la II Lliga Comarcal Marina Alta de Raspall i, després de 6 jornades, ja tenim semifinalistes. Les semifinals les jugaran els equips de Xàbia, que han quedat líders dels seus grups, i els equips d’Ondara i El Verger.

La partida de dissabte entre Els Poblets i Pedreguer es va anular per culpa de la climatologia adversa i, en principi, no es jugarà ja que cap dels dos equips tenia possibilitats de passar a l’altra fase.

Diumenge a Dénia es jugava a les 10.30 la partida entre l’equip de Dénia i el Xàbia B. La partida la varen guanyar els visitants per 10 a 25. El Xàbia B passa com a líder del Grup A amb 17 punts i el Dénia sols ha aconseguit 2 punts pel que no jugarà les altres fases.

Diumenge a les 11.30 al Trinquet Municipal de Pedreguer es jugava la partida entre el Pedreguer B, amb Joan, Salva i Joanber, i El Verger, amb Flare, Abel i Jordi. La partida va caure del costat local per 25 a 15. El Pedreguer B es queda a 1 punt de passar a semifinals i passa l’equip d’el Verger amb 9 punts.

A la mateixa hora al Trinquet Municipal de Xàbia s’enfrontaven el Xàbia A, amb Vicent i Cova, i el Ondara, amb Carles i Josele. Els locals varen guanyar amb contundència el Ondara que passa segon del Grup B per darrere del Xàbia A.

Dissabte 7 a les 16.00h comencen les Semifinals amb l’enfrontament, al Trinquet Municipal d’Ondara. Els locals, com a segons classificats del grup B, comencen jugant contra el Xàbia B, primer classificat del Grup A. S’espera molta emoció a la partida on, de segur, els dos equips intentaran començar la fase amb una victòria en aquesta partida d’anada.

Diumenge 8 a les 16.00h al Carrer de la Pilota d’el Verger es jugarà l’anada de l’altra Semifinal. El Verger vol aprofitar el factor canxa front al Xàbia A, que arriba com a líder del Grup B i demostrar com de dificil es guanyar-los dins de casa.