El proper divendres 9 de febrer començarà la II lliga Comarcal Marina Alta de Raspall.

En aquesta segona edició hi ha implicats 6 clubs de Pilota Valenciana de la comarca que presenten 8 equips en total, i compta amb la col·laboració del Consorci Esportiu de la Marina Alta( CEMA) i el patrocini de Milar Electrodomèstics.

Han presentat un equip els clubs de Pilota Valenciana de Dénia, els Poblets, el Verger i Ondara i han presentat dos equips els clubs de Pedreguer i Xàbia.

Els 8 equips s’han dividit, per sorteig, en dos grups que competiran, primer, en 6 jornades regulars, que s’allargaran fins el 25 de març, i després en les fases finals.

Els grups han quedat així:

Grup A:

-Pedreguer B

-Xàbia B

-El Verger

-Dénia

Grup B:

-Ondara

-Els Poblets

-Xàbia A

-Pedreguer A

La primera jornada començarà divendres dia 9 a les 20.00h i enfrontarà, al Trinquet Municipal de Pedreguer els equips del Pedreguer B i Xàbia B que estan al grup A.

L’endemà, dissabte 10, continuarem al Trinquet Municipal d’Ondara a les 17.00h amb la partida entre Ondara i els Poblets del grup B.

Diumenge de matí a les 11.30h al Trinquet de Xàbia continuen els enfrontaments del grup B amb la partida entre el Xàbia A i el Pedreguer A.

I Diumenge 11 a les 17.30h al Carrer de la Pilota del Verger acabarà la jornada amb la partida entre el Verger i el Dénia.

Els clubs de Pilota Valenciana que organitzen la lliga heu fan amb la il·lusió de que tots s’apropen l’esport que estimen i el puguen gaudir com ells de la Pilota Valenciana.