Pluja de medalles i mínimes en l’autonòmic veterà per el Balearia Dianium

8 de febrero de 2018
En el campionat autonòmic veterà, els atletes del C.A. Baleària Diànium van obtindre una gran quantitat de medalles i mínimes.

Maria Mulet Mestre (cat W45) 1a autonòmica en 3000 (12:11.24) i 3a autonòmica en 60 (9.99 mínima)
Milagros Ortega Vallejo (cat W50) 1a autonòmica en 3000 (12:30.51 mínima)
María Lilia Riva Arias (cat W40) 1a autonòmica en 60 m tanques (11.16)
Gonzalo Carlos Dura Frau (cat M35) 3r autonòmic en llargada (5.34) i 2n de la seua sèrie de 60 (8.04 mínima)
Sebastian Moratalla Ossorio (cat M50) 3r autonòmic en pes (9.90)
Jose Lozano Moya (M45) 1r en la seua sèrie de 200 (26.61mínima) i 4t en la seua sèrie de 60 (8.12, mínima)

El C.A. Baleària Diànium va quedar 9è en la classificació per clubs en el medaller.
Anna Torres 3a autonòmica promesa en 800
Dissabte passat va tindre lloc al palau Lluís Puig de València el campionat autonòmic promesa, on Anna Torres va quedar 3a autonòmica en la prova de 800 m llisos.

Anna va fer un temps de 2:34.37

————————————————————————–

Miquel Piera 2r provincial absolut en 3000
. Dissabte passat, a Sant Joan, l’atleta del C.A. Baleària Diànium Miquel Piera va quedar 2n en 3000 en el campionat provincial absolut, amb una marca de 9:13.72. Miquel va millorar la seua marca personal, i la va baixar de 23 segons.