Continúan los recuerdos a Pep Marí, esta vez desde la que ha sido su cada durante muchos años, la del Partido Socialista. Y dice así el comunicado.

«Ni que només fos per riure junts la mort…

Se’ns ha mort un altre amic, un altre company, una altra persona estimada. I l’enyorança encara punyent pel nostre Jordi es desborda per a plorar la marxa del nostre Pep.

Comencem un altre any de dol. Un altre d’eixos dols pesats i inconsolables.

Ens ha deixat Pep Marí, un socialista de cor molt fort, idees molt fermes, ànim imbatible… amb els que tant i amb tantes ganes va treballar per la seua ciutat durant el període que va ser regidor a l’Ajuntament de Dénia, els darrers messos de la legislatura 1995-1999 i de 2001 a 2015.

Un home amb caràcter, amb la seguretat i la confiança necessàries per a combatre amb decisió allò que calia combatre i defensar amb passió allò en què creia. Des de la militància socialista, com a regidor, al govern o a l’oposició, Pep va saber fer-se témer i voler per igual entre companys i contrincants polítics.

La seu dialèctica clara punxava sempre qualsevol intent demàgògic. Amb un somriure obert i una rialla franca saludava els coneguts i els convidava a participar d’una manera de viure en què l’alegria i les bromes comboiaven inclús la mort.

Et trobarem molt a faltar, Pep.

Des de la família socialista de Dénia ens sumem al dolor per la pèrdua i enviem a la família i amics una gran abraçada, sempre escasa, sempre incapaç en moments tan durs, com a mostra d’afecte i solidaritat.

Fins sempre, amic Pep.

Ni que només fos poder-nos dir un altre adéu serenament. 

Ni que només fos per riure junts la mort.

Cant de l’enyor»