Orba serà aquest dissabte 13 d’abril el centre educatiu, cultural i esportiu de la nostra comarca.

La Trobada d’Escoles en Valencià és, un any més, lloc de reunió per a tota la comunitat educativa de la Marina Alta i gent en general que, d’una forma lúdica i participativa, demostra que la nostra llengua es parla, s’estima i es defensa al carrer.

Les escoles, l’alumnat i les seues famílies, els i les mestres, el veïnat d’Orba i de la resta de pobles de la nostra comarca participaran als tallers que organitzen els nostres centres educatius amb tanta estima i dedicació. A més, els esports (amb la pilota valenciana en un lloc destacat a la programació), la música, les nostres danses, els contes, etc. faran de la Trobada, una autèntica festa, com ja és tradicional.

El lema d’enguany és «Som i serem paraules», homenatge al nostre estimat Francesc Ferrer i Pastor, lexicògraf nascut a la comarca veïna de la Safor, a La Font d’En Carrós, i a qui estarem eternament agraïts per la seua tasca d’estudi del valencià, treballat recollit al seus famosos i molt utilitzats diccionaris i vocabularis.

Per tot això i perquè des del PSPV-PSOE de la Marina Alta considerem que la Trobada guanya importància i vitalitat any rere any, volem mostrar de nou el nostre suport a la seua celebració i animar a tota la ciutadania a participar-hi.

«Som i serem paraules».