Toda competición busca la recompensa de la victoria. Sin embargo aquí hemos querido reproducir el antes, reflejo del gran trabajo carrocero que se practica en Dénia. Luego, sí, el desfile, para que estas se contemplen por las miles de personas que se distribuyen por el recorrido, principalmente por la calle Marqués de Campo y cómo no, la recompensa de un gran premio.
Los Premios fueron repartidos así:

1º ROQUES con Méxic a tot color
2º OESTE El ball dels vampirs
3º CAMPAMENTS Obrint Matrioskes
4º BAIX LA MAR Colors de Asia
5º PARIS PEDRERA Máskara Festival
6º DARRERE DEL CASTELL El Mon Azteca
7º PORT ROTES La Conqueridora
8º CENTRO Guardians de la Galaxia
9º DIANA L,amaneixer del Fénix
10º SALADAR 52 graus
11º CAMP ROIG Moulin Rouge

Tan sólo se presentaron dos carrozas infantiles:
1º BAIX LA MAR Animalia
2º SALADAR Bu

Datos facilitados por la Junta Local Fallera

La falla Les Roques, amb la carrossa Mèxic a Tot Color, es va proclamar el dissabte a la nit vencedora de la desfilada de carrosses de les festes de Dénia. Aquest esdeveniment, un dels més esperats del programa de festes de Dénia, està organitzat per la Junta Local Fallera i va congregar a més de 20.000 persones en els carrers del centre de la ciutat, disposades a gaudir d’un espectacle únic fet a mà per les comissions falleres de la ciutat.
Les falleres majors de Dénia, Melani Ivars i Carla Vinaroz, van ser les encarregades d’obrir la desfilada en les seues carrosses, acompanyades per les components de les seues corts d’honor. Després d’elles van desfilar les representants de les festes de Borriana, Torrent, Xàtiva i Sagunt, acompanyades per les Reines de les Festes de la Magdalena de Castelló. La desfilada d’entitats convidades per la Junta Local Fallera de Dénia es va tancar amb la carrossa de les Bellees del Foc d’Alacant, Sofia Escoda i Martina Núñez, que van estar acompanyades per les dames infantils.
Les onze comissions falleres de la ciutat van realitzar un treball impecable tant en les seues carrosses com en les comparses preparades per a l’ocasió. El segon premi va ser per a Ball de màscares, de la falla Oeste; el tercer per a Obrint Matrioskes, de la falla Campaments, i el quart premi per a la falla Baix la Mar i la seua carrossa Els colors d’Àsia. El cinquè premi va ser per a la falla París Pedrera amb la carrossa Masskara Festival; el sisè premi per a la falla Darrere del Castell i El Món Azteca, i el setè premi per a Port Rotes la Conqueridora. El vuitè premi va ser per a la falla Centre i la seua Guardians de la Galàxia; el novè va ser per a L’Amanèixer del Fènix, de la falla Diana; el dècim per a -52º, de la falla Saladar i el 11º premi per a Camp Roig i el seu Moulin Rouge.

En infantils, solament dues falles van elaborar carrosa. El primer premi va ser para Animàlia, de la falla Baix la Mar, i el segon premi per a Bu!, de la falla Saladar.
Els primers premis de comparses, tant en grans com en infantils, se’ls hi va portar la falla Baix la Mar. Campaments va fer doblet en el segon premi de comparses i els tercers van ser para la falla Saladar en infantil i la falla Diana en grans.
Tres hores i mitja després que arrancara la desfilada, va finalitzar el lliurament de premis, convertint-se en un dels més ràpids que es recorden en els últims anys.