Nacho Calabuig i Joan Puigcerver, primer i segon en Aquatló Ontinyen i Aina Fornés 4a amb la selecció valenciana en el Campionat d’Espanya de Federacions Queda 5a en la seua prova, 400 m tanques

22 de junio de 2016

Un grup de valents triatletes de l’Escola Municipal de Triatló – C.A. Baleària Diànium van viatjar fins Ontinyent a participar en l’Acuatló Escolar Ontinyent.
En categoria cadet Nacho Calabuig va pujar al més alt del caixó amb un temps de 19:12 minuts, cobrint unes distàncies de 1350 de carrera a peu, 500 metres de natació i finalment 1350 de carrera a peu.
En categoria infantil i amb unes distàncies de 925 metres de carrera a peu, 400 metres natació i finalment 925 metres de carrera a peu, Joan Puigcerver va fer segon amb un temps de 13:49, en la mateixa categoria Hugo Martínez, va entrar en meta en 18:38 i Mireia Contra en 20:45.
En categoria benjamí Damià Puigcerver, va fer la sisena posició amb un temps de 5:25 i unes distàncies de 250 metres de carrera, 100 de natació i 250 metres de nou de carrera a peu.

Dissabte passat va tindre lloc a Alcobendas el campionat d’Espanya de federacions absolutes, on va participar, formant part de la selecció valenciana, l’atleta del C.A. Baleària Diànium Aina Fornés.
Aina va participar en la prova de 400 m tanques. Arribava a la competició amb la 7a marca de les participants, però va millorar en mig segon la seua marca de la temporada i va quedar en 5è lloc, amb un temps de 1:01.77, molt a prop de la seua marca personal, i va aportar 13 punts a l’equip.
Des de fa uns anys, la classificació es fa amb les puntuacions de tots els participants, homes i dones. La selecció valenciana va estar durant tota la jornada oscil·lant entre el 3r i el 5è lloc i finalment, va quedar en 4t lloc, a només 8 punts de Castella i Lleó.