Miquel Piera 2n i Marta Ortego 2a absoluts en la Cursa de Nadal Xaló

26 de diciembre de 2018
Va tindre lloc al cursa de Nadal de Xaló, amb molt bona particiopació de corredors del C.A. Baleària Diànium.
Miquel Piera Sendra (2n absolut masculi 12:36), Joan Puigcerver Llorens (13:54), Jose Manuel Díaz Fernández (14:32), Cristián Ferreyra (14:32), Jordi Jorro Ramon (14:58), Marta Ortego Luna (2a absolut femení 15:20), Anna Torres Simó (16:54), Mayca Sala Garcia (17:47), Encarna Cardona Gomez (17:55), Ibon Artabe Olea (18:09), Iolanda Sendra Pons (24:00) i Carlos Gimeno Ramon (30:09).
Cursa Raval Gandia
 Com és tradicional,va tindre lloc a Gandia la cursa del Raval. Del C.A. Baleària Diànium hi van participar Cristian Ferreyra (38:17), Jose Manuel Marco Martí (43:43), Susi Ehle (47:33) i Pep Ibañez Ortola (53:53)
Control en València
Joan Pérez mínima en 60m llisos per al Campionat d’Espanya Juvenil

Un control absolut en el Palau Velòdrom Lluís Puig de València, on el C.A. Baleària Diànium va tindre una gran presència amb 14 participacions. La majoria d’ells s’estrenaven en la categoria juvenil, i 3 d’ells debutaven en aquest esport. Entre tots ells cal destacar a Joan Pérez, qui amb només 3 mesos d’entrenament ha aconseguit en la seua primera competició de sempre la mínima en els 60m llisos per al Campionat d’Espanya Juvenil, amb una marca de 7.25.

La primera prova de la jornada de divendres va ser el salt de perxa femení, on participava Paula Poveda, la qual no podia començar millor la temporada que fent marca personal superant la barrera dels 2 metres, amb una marca de 2.05m. En els 60m llisos va fer una marca de 9.46. En la prova de salt de perxa, també va participar Carlos Gimeno, fent marca personal superant els 2.25m.

També en els 60m llisos, Anna MuñozMarta MorellLili RivasAlejandro Moreno i Pau Mut estrenaven la temporada, realitzant unes marques de 8.27, 8.56,  9.06, 8.14 i 8.60 respectivament, un molt bon començament.

En la prova de 800m llisos van participar 4 atletes del nostre club, Anna Torres (2:38.06), Mar Salvà (2:38.46), Dani Cano (2:03.78) i Izan Martínez. Tant Mar com Izan debutaven en esta prova.

En la prova de 400m llisos hi va haver molt bona participació de Leire Bisquert (1:03.62), Marta Morell (1:04.19), Emma Fornés (1:05.50) i Lili Rivas (1.07.89). Tant Leire com Martadebutaven en esta prova.

En la jornada de dissabte, van participar Clara Reig i Anna Muñoz, debutant en la prova dels 200m llisos, amb unes marques de 28.36 i 30.85 respectivament.

En general, un gran inici de temporada en Pista Coberta per als atletes de C.A. Baleària Diànium