Mila Ortega minima per al campionat d’Espanya veterà en 3000 m llisos

20 de abril de 2017

En un control celebrat a Sant Joan dissabte passat, l’atleta del C.A. Baleària Diànium Mila Ortega Vallejo va aconseguir la mínima pera participar en el campionat d’Espanya veterà, que tindrà lloc a Elx el proper mes de juny. Mila va fer una marca de 12:14.50 en la prova de 3000 m llisos.
També va participar Àngela Moltó Gil, en la prova de 300 m llisos. Àngela va quedar 1a amb una marca de 44.12

Dissabte passat es van desplaçar els atletes de l’E.M Triatló – C. A. Balearia Diànium per a participar en el Duatló de Gandia. Els atletes van participar amb molt bons resultats i am l’experiència de ser un gran equip.

En categoria cadet van participar Andrej Napalkov i Makar Borisov i van demostrar que disfrutar d’aquest esport es lo més important. Makara va acabar la carrera amb un temps de 44:15 en la posició 31 i Andrej va acabar la carrera amb un temps de 45:15 en la posició 32a. La prova consisitia en 2500 m a peu, 10000 m de bici i 1250 m a peu fins arribar a meta.

En categoria infantil van participar Hugo Martínez Llinares, Alba Rodriguez Valle, Mireia Contrí García i Amelia García Fernández. Una prova molt dura que consistia en 2000 metres de carrera a peu, 8000 de bici i finalment 1000 metres de carrera a peu fins arribar a meta. Hugo va fer un temps de 26:36 aconseguint la posició 10a, Amelia va fer un temps de 30:00 aconseguint la posició 12a, Alba va fer un temps de 31:31 aconseguint la posició 19a i Mireia va fer un temps de 31:.55 aconseguint la posició 20a.

En la categoria benjamí va participar Stepan Kalyanov amb una prova de 500 metres de carrera a peu, 2000 metres de bici i 250 metres de carrera a peu fins arribar a meta, aconseguint la posició 25a amb un temps de 8:29.

Els atletes de l’E.M. Triatló – C. A. Balearia Dianium demostren cada dia que són un gran equip de triatló.
Christina Mallett 3a absoluta en els 5K del Campello

Divendres passat, la corredora del C.A. Baleària Diànium Christina Mallett va participar en els 5K del Campello amb molt bon resultat, va quedar 3a absoluta femenina; va fer els 5 km del recorregut en un temps de 20:34.

Anna Pálmadóttir 2a absoluta en la Cursa la Xara Solidària

Dissabte passat va tindre lloc la cursa la Xara Solidària, una cursa solidària i no competitiva a benefici de projectes solidaris de la Fundació Baleària i que va ser organitzada per l’EATIM de la Xara, el C.A. la Xara i Fundació Baleària.
La segona femenina a entrar a meta va ser la corredora del C.A. Baleària Diànium Anna Pálmadóttir

En la classificació provisional del circuit, l’equip femení continua en primer lloc amb 34494 punts. En les classificacions individuals per categories, Encarna Cardona 1a veterana B, Anna Pálmadóttir 2a veterana A, Xelo Català 2a veterana E, David de los Santos 3r juvenil mas i Christina Mallett 3a veterana A.