Mayca Sala campiona d’Espanya F45 de cross per equips amb el Playas de Castellón

22 de marzo de 2017

Va tindre lloc a Elda el campionat d’Espanya veterà de cross. Del C.A. Baleària Diànium hi va prendre part Mayca Sala Garcia, formant part, com a filial, de l’equip del C.A. Playas de Castellón, i amb un resultat immillorable, ja que van quedar campiones d’Espanya per equips en la seua categoria F45.
Mayca va quedar 20a en la seua categoria; va fer els 6 km del recorregut en un temps de 27:10

Àngela Moltó en el campionat d’Espanya cadet

Aquest cap de setmana ha tingut lloc a Antequera el campionat d’Espanya cadet, amb la participació de l’atleta de l’E.M.A. Dénia C.A. Baleària Diànium Àngela Moltó Gil.

Àngela va prendre part en la prova de 600 m llisos. Va quedar 5a en la seua sèrie semifinal, amb una marca de 1:42.19