l’Atleta José Miguel Navarro del C.A. Baleària Diànium va prendre part en la mitja marató Vías Verdes de Ojos Negros amb començament en la localitat de Caudiel i arribada en la localitat de Navajas. És una carrera lineal, on va destacar la pluja caiguda durant al llarg de tota la cursa. Amb un total de 677 corredors arribats a meta, el resultat de José Miguel va prendre part en la modalitat de mitja marató (21km) i va quedar en 5è lloc en la general i una primera posició de la seua categoria. SUB 50. Amb un temps de 1:20:53 a un ritme de 3:51 el km
Aina Fornés i Miquel Castillo convidats a la 3a Reunió Nacional d’Entrenadors
Aquest cap de setmana se celebra a Madrid el 3r Fòrum Generació Atletisme, al qual han sigut convidats els entrenadors del C. A. Baleària Diànium Aina Fornés i Miquel Castillo des de la Real Federació Espanyola d’Atletisme. Es tracta d’una reunió nacional d’entrenadors englobada dins del Programa Nacional de Tecnificació Esportiva del Consell Superior d’Esports.
Es realitzaran ponències d’entrenadors destacats i amb molta experiència com Ramon Torralbo, l’entrenador de Ruth Beitia, la Campiona Olímpica en salt d’alçada. La temàtica a tractar durant el cap de setmana es basarà en la planificació i l’entrenament de la força en menors buscant la construcció del jove atleta amb una perspectiva a llarg plaç.
 
Aina i Miquel han sigut convidats com a Entrenadors en Formació, en concret, pel sector de Proves Combinades. De segur que serà una gran experiència per a tots dos, on adquiriran els coneixements més actualitzats sobre el treball de força dirigit a les diferents especialitats de l’atletisme per després transmetre-ho als atletes del C. A. Baleària Diànium i anar aconseguint així que l’atletisme siga cada vegada millor en la nostra comarca.
Jordi Ripoll 2n absolut en la 8K Falla Portal de Valldigna
Dissabte passat va tindre lloc la 8K Falla Portal de Valldigna, una cursa amb molt poca participació comparada amb el que estem acostumats aquests dies en el circuit a peu marina Alta. Només 173 corredors van arribar a meta.
El segon classificat absolut va ser el corredor del C.A. Baleària Diànium Jordi Ripoll Ramírez, que va fer els 8km del recorregut en un temps de 26:40, a un ritme de 3:20 el km.
Cursa jove Pineda de Mar
Diumenge passat, el corredor del C.A. Baleària Diànium Vicent Fornés va prendre part en la Cursa Jove de Pineda de Mar, una cursa molt plana, sobre el passeig marítim, que inicialment estava prevista de 10 km, però, per algun error, va ser de 11,6 km.
Vicent va fer el recorregut en un temps de 1:15:33