Los de la EMA Dénia logran 7 medallas en el Campeonato Provincial de Lanzamientos Largos de Invierno celebrados en Elda

7 de enero de 2020
Els atletes infantils i cadets de l’E.M.A Dénia – C. A. Baleària Diànium van assistir al Campionat Provincial de Llançaments Llargs d’Hivern el qual va tindre lloc a la pista d’atletisme d’Elda.
Es tracta d’un campionat centrat únicament en els llançaments de javelina, disc i martell, tres proves amb un gran component tècnic. Cal destacar les 7 medalles aconseguides pels nostres xiquets en els diferents llançaments. En la categoria infantil, hi van participar:
  • Manuela Garcia Scaglia 2a provincial en llançament de disc (20.18) i 3a en javelina (17.45).
  • Erika Miralles Cots 3a provincial en llançament de disc (16.52) i 5a en javelina (16.56).
En la categoria cadet, hi van participar:
  • Roberto Benlloch Bueno 2n provincial en llançament de martell (17.36) i 3r en el llançament de disc (25.26).
  • Elsa Escobar Moreno 3a provincial en llançament de martell (21.58).
  • Guillermo Fornés Garcia 3r provincial en llançament de javelina (27.83) i 10é en disc (18.18).
  • Pablo Negre Smedema 4t en llançament de disc (23.25) i 7é en javelina (19.69).
  • Damià Puigcerver Llorens 5é en llançament de disc (21.19).
  • Aitana Requejo Rastell 6a en llançament de disc (18.75) i 6a en javelina (12.62).
  • Lucía Puig Vega 6a en llançament de martell (15.96) i 7a en javelina (12.04).
  • Ana Chornet Piera 8a en llançament de disc (12.82) i 8a en javelina (11.37)
  • Marc Miralles Pedrós 9é en llançament de disc (19.09) i 10é en javelina (12.81).
  • Blanca González Alemany 9a en llançament de javelina (9.02) i 10a en disc (10.01).
  • Eugenio Avargues Moreno 9é en llançament de javelina (14.50) i 11é en disc (13.07).

Control de proves Combinades a Castelló

L’atleta de l’E.M.A Dénia – C.A. Baleària Diànium Mario González va assistir al Campionat Provincial de Proves Combinades Sub16 de Castelló, al qual hi va participar fora de concurs. La competició va tindre lloc a la pista d’atletisme de la localitat de Castelló de la Plana.

Mario va completar un total de sis proves dividides en dues jornades. Tot i ser la primera vegada que competia en aquestes sis proves, Mario va aconseguir molt bones marques: 7.93 en els 60m llisos, 4.83 en salt de llargada, 7.47 en llançament de pes, 1.36 en salt d’alçada, 10.62 en els 60m tanques i 3:28.70 en els 1000m llisos. En el conjunt de totes les proves, Mario va aconseguir un total de 2396 punts, la qual cosa li va donar la 6a posició de la competició. Aquesta puntuació, li hauria  donat també la 6a posició en el Campionat Provincial de Proves Combinades d’Alacant celebrat a Elda el cap de setmana anterior, al qual no va poder participar degut a una lesió.

Control a València

Alguns atletes juvenils, júniors, promeses i sèniors del C.A. Baleària Diànium van iniciar la temporada en un control celebrat al Velòdrom Lluís Puig de València.
    • Lui Alexandro Douglas va aconseguir dues marques personals en els 60m llisos (7.65) i els 400m llisos (54.44).
    • Joan Pérez Pons va participar en els 60m tanques aconseguint un molt bon registre (8.81), tot i debutar en aquesta prova. En els 200m llisos va fer un temps de 23.59.
    • Anna Muñoz Bertomeu en els 200mll va fer una marca de 28.30.
    • Clara Reig Nogales en els 200mll va fer una marca de 30.60.
    • Leire Bisquert Molines en els 400mll va realitzar un temps d’1:04.85.
  • David De Los Santos Ramos en els 400m llisos va fer un marca d’1:01.91.
  • Youssef Ahatach Darbon en els 3000mll va realitzar un temps de 8:55.76.

Cross de la Vall d’Uixó- Roc Martí aconsegueix la 4a posició

La Vall d’Uixó va ser la seu d’un dels crossos del Circuit Autonòmic, on va participar l’alteta de l’E.M.A Dénia – C.A. Baleària Diànium Roc Martí i Soldevila. Roc va recórrer una distància de 2450m en 8:42, aconseguint una molt bona 4a posició a només 2 segons del tercer classificat.

Volta a peu a Xaló

Tres atletes del C.A. Baleària Diànium van participar en la Volta a Peu a Xaló. Adriana i Paula Femenia Cascales van aconseguir la 1a i la 2a posició respectivament en una cursa on van haver de recórrer un circuit de 1200 metres. Carlos Gimeno va recórrer una distància de 4km amb un temps de 18:28.