A l’activitat, al Poliesportiu de Dénia, participaran un total de 300 alumnes de 3r i 4t de primària dels col·legis Llebeig, Les Vessanes, Montgó, Pou, Cervantes, La Xara, Jesús Pobre, CPEE Raquel Payá de Dénia, CPEE Son Ferriol de Palma de Mallorca i usuaris de l’Associació Condenados al Bordillo, els quals integraran aquesta trobada d’Activitat Física Inclusiva.

La jornada ha estat coordinada per: Conselleria d’Educació Cultura Investigació i Esports pel seu Cap de Servei d’Esports d’Alacant, Tècnics de la Regidoria d’Esports de la Ciutat de Dénia, representants d’equips directius i mestres d’Educació Física dels centres participants, així com els professors del cicle formatiu ADAFE, alumnes del qual seran els responsables de conduir les activitats programades.

A més del voluntariat dels alumnes de TECAF, monitors de l’associació Condenados al Bordillo i alumnes en pràctiques del CPEE Raquel Payá. En aspectes logístics, també han col·laborat la Fundació Balearia, Creu Roja Dénia i l’empresa Droneamos.

L’activitat es durà a terme a les instal·lacions del poliesportiu municipal amb el següent horari:

10:00 Inici de l’activitat en 16 grups que s’integraran amb l’alumnat de tots els centres. Dinàmica de presentació.
10:30 inici de les activitats en circuit (8 per grup d’un total de 16 programades) amb una durada de 15′ per cada activitat.
12:30 Fi de l’activitat inici del gran mosaic humà Final.
13:00 Fi de les activitats i inici del dinar de convivència per part d’alguns participants.