Lilia Riva subcampiona F40 en el camp. d’Espanya màster de combinades

18 de mayo de 2018
ha tingut lloc a la localitat catalana de Gavà el campionat d’Espanya màster de proves combinades a l’aire lliure.

Del C.A. Baleària Diànium va participar Lilia Riva, que encara que no es trobava al 100% per afrontar les 7 proves, va quedar molt contenta i satisfeta amb el resultat. Va quedar 3a en la categoria F40 i va millorar algunes marques personals en  80m tanques i en javelina

Els resultats de Lilia en les 7 proves van ser: 80m tanques (13.43), alçada (1,30m), pes (6,81m), 200m (30.94), llargada (4,03m). javelina (22,60m) i 800m (2:50.21). En el total de la combinada va aconseguir 3569 punts

Campionat provincial infantil
Medalles per a Pablo Negre i Elsa Escobar
12-05-2018. Dissabte passat, un grup d’atletes de la categoria infantil del C.A. Baleària Diànium, acompanyats pel seu entrenador Vicente Aranda, es van desplaçar fins a Alacant per disputar el Campionat Provincial Individual, amb l’objectiu d’intentar aconseguir alguna medalla, fer bones marques per accedir al Campionat Autonòmic i sobretot, passar-li-ho bé en un matí de pur atletisme. Va ser una bona jornada, amb una organització excel·lent, on les marques assolides van ser les següents:

Alex Collado Sáenz de Jubera 15.24 en 60m.l (21è) i 15.23 en llançament de martell (4è)
Pablo Negre Smedema 21.28 en 150m (4è) i 9.63 en triple salto (3r)
Damia Puigcerver Llorens 1.42.70 en 500 m.l (7è) i 1.00 en salt d’alçada (6è)
Aitana Requejo Rastell 1.40.70 en 500m.l (12a) i 1.20 en salt d’alçada (8a)
Marta Vives López 11.45 en llançament de disc (8a)
Elsa Escobar Moreno 1.00 en salt d’alçada (10a) i 18.78 en llançament de martell (3a)
Marc Jorro Fayos 1.10 en salto d’alçada (5è)

Aïda Pérez 3a absoluta en la Sky National Series 2a Prova

Aïda Pérez va participar en la 2a prova de la Sky National Series, la cursa de l’Alba/Maratño de Montserrat.Aïda va quedar 3a absoluta femenina, i va fer un temps de 5:05:31