Laurence Rastell segona en la copa d’Espanya de km vertical

1 de octubre de 2019
Diumenge passat va tindre lloc a Canfranc (Huesca) la 4a prova de la copa d’Espanya de km vertical, organitzada per la Federación Española de Deportes de Montaña y Escalada.
Va ser una prova molt exigent, però a l’arribada a meta, les vistes eren espectaculars. Un recorregut de 3,8km de pujada al Porté. a 2440 m d’alçada sobre el nivell de la mar., amb un desnivell positiu acumulat de +1110m i amb un pendent mitjà d’un 29%, arribant a puntes del 45% i amb un alt nivell de participants. Laurece Rastell va fer un temps de 1:17:43  i va quedar 3a de la categoria veterana B (màster).
Aquesta era la última prova de la copa d’Espanya de km vertical, que s’han disputat, al maig en Arredondo (Cantàbria), al juny en Roquetes (Tarragona), al juliol a Sierra Nevada (Granada) i aquesta última a setembre. En el conjunt de les quatre proves, Laurence ha quedat 2a en la categoria veterana B (màster)
Volta a peu a Villalonga
Dissabte passat va tindre lloc a Villalonga la vuitena cursa del circuit Safor-Valldigna, una cursa de 9,800m que va transcórrer per el casc urbà i rodalies del poble. Va ser una cursa dureta, amb prou tobogans però molt bonica per els preciosos paisatges que es podien vore des del circuit.
Del C.A. Baleària Diànium hi van participar Fran López Bolufer (7è de la general 34:13), Fran Montealegre Menor (40:51) i Pep Ibañez Ortola (59:15).
Volta a peu a la Xara
Pòdiums per a Encarna Cardona, Inma Gil, Xelo Català, Marina Bermejo, Adriana Femenia, Adriana Femenia, Roc Martí, Mario González i Guillermo Fornés
 Aquest dissabte ha tingut lloc la 19a edició de la volta a peu a la Xara, sobre un circuit de 7km. i amb molta participació de corredors del C.A. Baleària Diànium: José Miguel Navarro Rafet (25:48), Joan Puigcerver Llorens (26:10), Carlos Heredero Díez (26:46), Jordi Jorro Ramon (29:17), Gustavo Crespo Garcia (29:17), Sindo Abellan Moreno (29:54), Fran Montes Robles (30:19), Encarna Cardona Gómez (1a veterana A 31:45), Miguel Estrela Catala (32:42), Javier Jorro Ramon (34:59), Ricard Perez Miñana (35:19), Carlos Gimeno Ramón (36:27), Emma Fornés Leal (36:27), Jeronima Gil Gil (1a veterana C 37:57), Xelo Català Bolufer (2a Veterana C 38:30), Ricard Pérez Ivars (40:24), Vicente Llobell Prieto (41:09) i Vicente Castells Gil (44:39).
En les categories menors:
En barrufet masc, Iker Montero i Alexandro Sumandea
En benjamí fem, 3a Marina Bermejo
En benjamí masc, Ricard Pérez i Andreu Donderis
En alví fem, 2a Adriana Femenia, 3a Paula Femenia i també van participar Nina Moreno, Erika Miralles i Manuela Garcia
En aleví masc, 1r Roc Martí
En Infantil masc, 2n Mario González, 3r Guillermo Fornés, 4t Marc Miralles, 5è Josep Mengual i 6è Roberto Benlloc
Cursa de la Mercè

Diumenge passat, el corredor del C.A. Baleària Diànium Vicent Fornés va participar en la cursa de la Mercè de Barcelona, una cursa de 10km amb un ambient fantàstic, amb més de 12000 corredors arribats a meta.
Vicent va fer un temps de 1:08:13.