La Regidoria de Medi Ambient i Canvi Climàtic ha programat una campanya de neteja intensiva dels carrers de la ciutat per a les pròximes setmanes. Els treballs, que consistiran a baldejar mecànicament i manual els carrers, comencen la setmana pròxima i comportaran prohibicions d’estacionament en les zones afectades que aniran senyalitzant-se progressivament.
 
El dimarts 17 d’abril s’actuarà als carrers de Patricio Ferrándiz, entre la plaça de Jorge Juan i Pintor Llorens; el carrer del Pintor Llorens, entre Patricio Ferrándiz i el passeig del Saladar; i el passeig del Saladar, entre el carrer del Pintor Llorens i Carlos Sentí.
 
El dia 18 d’abril es netejaran el carrer de Carlos Sentí, entre el carrer de la Via i Patricio Ferrándiz;  Patricio Ferrándiz en el tram comprés entre Carlos Sentí i la plaça de l’Oculista Buigues; el passeig del Saladar, entre Manuel Lattur i Pintor Llorens; i Pintor Llorens, en el tram comprés entre el passeig del Saladar i Patricio Ferrándiz.
 
El dia 19 s’actuarà en el passeig del Saladar, tram Diana-Pintor Llorens, i en el carrer del Pintor Llorens, en el tram entre el passeig del Saladar i l’avinguda del Marquesat en sentit Joan Fuster.
 
El dia 21 estan previstos els treballs de neteja en l’avinguda del Marquesat, entre Pintor Llorens i Carlos Sentí; Caldera del Gas i Pintor Llorens, entre l’avinguda del Marquesat i Joan Fuster.