L’exposició Antonio Cortis. Tenor. 1891-1952. Prodigi de Dénia, organitzada pel Museu Etnològic de la ciutat amb motiu del 125 aniversari del naixement del tenor denier, ha rebut durant els primers deu dies d’obertura un total de 1.643 visitants, segons ha informat el regidor de Cultura, Rafa Carrió. Del total de visites comptabilitzades fins al 4 d’abril, 1.040 han estat individuals i la resta han sigut grups amb visita concertada.

Carrió s’ha mostrat molt satisfet amb les xifres d’afluència i ha destacat el paper fonamental d’esta exposició en la difusió i posada en valor de la figura del tenor denier entre el públic de totes les edats, complementant les altres activitats del programa commemoratiu que l’Ajuntament de Dénia ha desenvolupat durant l’últim any.

L’exposició Antonio Cortis. Tenor. 1891-1952. Prodigi de Dénia exhibeix objectes i documents relacionats amb l’època i el món de Cortis i, a més, recrea aquella estació del tren Carcaixent-Dénia de principis del segle XX, que hui en dia és seu del Centre d’Art l’Estació. Es va inaugurar al Centre d’Art l’Estació el 24 de març passat i es podrà veure fins al proper 21 de maig.