Diumenge passat va tindre lloc a Xàbia la 1a jornada de la Lliga Comarcal Escolar d’Atletisme on l’E.M.A. de Dénia – C.A. Baleària Diànium va destacar pel gran nombre de participants. Hi van prendre part un total 57 atletes del club, dels quals, cal ressaltar els resultats de Ivan Delgado (1r aleví masculí), Paula Femenia (1a infantil femení), Roc Martí (1r infantil masculí), Adriana Femenia (3a infantil femení), Saúl Delgado (3r infantil masculí) i Aitana Requejo (3a cadet femení).

Per a molts dels nostres xiquets era la primera competició en què participaven i ja estan esperant les properes competicions, aquest dissabte a Pego (2a jornada de la lliga) i diumenge a la Milla de Dénia.

Joan Pérez i Miquel Castillo en una concentració de la FACV

L’atleta júnior Joan Pérez i el seu entrenador Miquel Castillo del C. A. Baleària Diànium van ser convocats per la Federació d’Atletisme de la Comunitat Valenciana (FACV) a una concentració del sector de velocitat i tanques del Programa de Tecnificació «Fer Futur Atletisme 2019». La concentració va tindre lloc els dies 9 i 10 del cap de setmana passat en el Palau Velòdrom Lluís Puig de València.

Joan i Miquel van ser acompanyats dels atletes cadets, juvenils i júniors més destacats del sector de velocitat i tanques de la Comunitat Valenciana i els seus respectius entrenadors.