Un dels objectius generals de centre del I.E.S. MARIA IBARS , és el de conscienciar als/les alumnes sobre l’importància del respecte al medi ambient, i quina millor forma d’apropar als alumnes en el que respecta a les noves tecnologies anticontaminació, que oferir-los una xarrada informativa i formativa sobre; “L’HIDRÒGEN COM A ALTERNATIVA ALS COMBUSTIBLES FÒSSILS”.

La xarrada es realitzarà el proper divendres 22 de 9,30 a 13,30 en les instal·lacions de JAUJA PORT DE Dénia. Gràcies a la col·laboració de la Fundació Baleària. Serà oberta, tant com per als alumnes d’automoció del Maria Ibars, com per a professionals del sector i alumnes de batxillerat científic i tecnològic de la ciutat de Dénia.

Els ponents seran D. Miguel Zarzuela i D. Enrique Girón.

D. Miguel és enginyer industrial per la Universitat de Saragossa i des de l’any 2017 treballador de la “Fundación Hidrógeno Aragón”, en el departament de consultoria i formació, on s’ha especialitzat en aplicacions ferroviàries de les piles de combustible, així com en la normativa subjacent a les tecnologies de l’hidrogen i les piles de combustible. Compagina esta activitat amb la docència de l’asignatura de vehícles elèctrics, impartida en SEAS ESTUDIOS ABIERTOS.

D. Enrique Girón, és enginyer químic industrial per la Universitat Complutense de Madrid, i després de 10 anys treballant per a REPSOL, en projectes de simulació per a l’optimització de plantes de refino, en 2010 s’uneix a una agència de la Comissió Europea, FCHJU, on és el gestor de projectes de demostració d’hidrogen i piles de combustible com a alternativa en el sector de transport.