Després de l’últim diumenge de tornada de semifinals ja sabem que els equips de Dénia i Xàbia B jugaran la final de la Lliga Comarcal Marina Alta de Raspall divendres que ve. A més ja sabem que els equips d’El Verger A i del Xàbia A lluitaran per saber el tercer i quart lloc.

De matí al Trinquet municipal de Pedreguer el Xàbia B s’ha guanyat un lloc a la final, després d’una partida molt disputada, on el resultat final ha sigut de 25 a 15 a favor dels rojos.

Per la vesprada al Carrer de la Pilota del Verger ha passat finalment el equip de Dénia, en una partida on s’han vist molts bons quinzes, que ha acabat amb un resultat de 5 a 40 favorable a l’equip blau.

Així la final la jugaran el Xàbia B contra el Dénia i els altres equips semifinalistes, Xàbia A i El Verger A, lluitaran per vorer qui ocupa el tercer i quart lloc.

Dijous passat en una reunió dels clubs participants en la Lliga es va decidir avançar la final al divendres dia 7 d’abril per la vesprada. Es jugarà al Trinquet de Dénia i començarà amb l’enfrontament pel tercer i quart lloc a les 19.30 i just després es disputarà la gran final.
En acabar hi haurà un sopar de germanor dels equips al mateix Trinquet.

PS. les fotos son del Club de Pilota de Xàbia i del Club de Pilota Segaria El Verger