• La originalitat del vora 80 participants infantil va sorprendre el jurat gourmet

El concurs culinari Master Coca by Cidoncha, que ha impulsat la falla Centro junt a l’empresa Cidoncha, ha estat tot un èxit. Al voltant de 80 xiquets i xiquetes de la comissió infantil del Centro van participar el passat diumenge de matí omplint les coques que va proporcionar Cidoncha amb diferents ingredients i molta originalitat.

A més, molta gent es va acostar per gaudir de l’ambient als Quatre Cantons i de les coques Cidoncha i misteles de Bodegas Xaló que es van repartir per degustar entre el públic. El jurat d’aquest concurs va estar a l’altura de les coques que van presentar els participants. 3 referents del món gourmet: Antonio Cidoncha, Álvaro Verdú i “El Bravero”, guanyador d’un concurs culinari televisiu que, a més a més, va ser l’encarregar d’amenitzar el matí i coordinar l’execució del concurs.

Hi va haver diferents premis com a la millor coca, a la més valenciana, a la més dolça o a la més original. El president infantil, Carlos Ramis, que feia equip amb el seu pare David, va ser el guanyador principal del matí, i es va endur una bicicleta. Després es van repartir diferents regals de la mà de Toybags.

La comissió infantil del Centro va gaudir d’un matí diferent, amb molta diversió i va aprendre a cuinar la coca, que és tan tradicional de la nostra zona. Des d’aquestes línies la comissió de la falla Centro vol donar les gràcies en primer lloc a Cidoncha per fer possible una iniciativa tan divertida per als més menuts, així com a Toybags, patrocinador dels premis, El Bravero, per amenitzar el matí, els membres del jurat, l’equip de la delegació d’Infantil de la falla Centro i a tots els participants i famílies que van gaudir junts al voltant del món de la cuina tradicional valenciana.