En un centre social ple de gom a gom, els Socialistes han presentat la llista que concorrerà a les properes eleccions de l’EATIM de La Xara el proper diumenge 26 de maig. L’acte l’ha obert l’alcalde de Dénia i candidat socialista a l’alcaldia de la ciutat, Vicent Grimalt, que ha tornat a insistir, com ja ho va fer anit, en la importància de poder tenir governs socialistes en Madrid, València, Dénia i La Xara i Jesús Pobre. Vicent Grimalt ha destacat que “estem molt orgullosos del gran treball que ha fet Maite i els seu equip en La Xara en els darrers 4 anys”.

Per la seua banda, Maite Pérez Conejero, alcaldessa de La Xara i candidata número 1 dels Socialistes en les eleccions a l’EATIM, ha estat l’encarregada de presentar a les dones i homes que l’acompanyaran en la llista: Juan Naranjo, Eva Alberola, Juan García Arbona, Leo Ausina, Xavi Mut i Belén Delegido.

Maite Perez ha volgut agrair al poble de La Xara l’oportunitat que li van brindar en 2015 quan la van escollir alcaldessa i ha destacat el gran treball que han fet tots els membres de la junta veïnal que han aprovat totes les propostes de la legislatura per unanimitat. La candidata socialista ha recordat que en 2015 els Socialistes “portàvem un programa real, fàcil, fet d’allò que ens deia la gent, un programa que anàvem repartint per les cases, un programa que hem estat capaços de complir 100%. Ara pot obrir-se una nova etapa en la que ja sabem el que tenim que fer i ja sabem com fer-ho”.