El Club d’Atletisme Baleària Diànium logra pódium en más de una categoría

7 de junio de 2018
Campionat provincial alevi
Pòdiums per a Manuela Garcia, Manuela Garcia, Alberto Berruti, Lucas Aledo i Clara Ghiglino
Diumenge passat a Alacant, va tindre lloc el campionat provincial sub 12 (aleví) amb molt bona particicipació dels atletes de l’E.M.A. de Dénia – C.A. Baleària Diànium. Se’n van tornar amb 9 medalles i 12 millors marques personals. Tots ells van millorar alguna marca.
Manuela Garcia Scaglia disc (1a, 16,39m) i pes (2a, 6,99m)
Saul Delgado Serer llargada (1r, 4.43m) i 2000m (3er, 7:30.58)
Alberto Berruti Leon 2km marxa(2n, 15:47.01m) i alçada (3r, 1,10m)
Lucas Aledo Gutierrez javelina(2n, 15,25m) i disc (3r, 10.79m)
Clara Ghiglino Molina llargada (2a, 3,78m) i 60m(9a, 9.87)
Didac Molina Tent martell(4t, 11,77m) i 60mll (6e serie, 10.86)
Adriana Femenia Cascales 1000m (4a, 3:46.76)
Paula Femenia Cascales 500m (7a, 1:37.41) i alçada (8a, 1,00m)
Maria Berruti Leon 60mv(7a, 11.94) i 500mll (9a, 1:41.72)
Aaron Dura Viñegla 500m (10è, 1:44:39) i 60mv(12è, 13.67)Amb aquesta competició tanquen la temporada aleví.

——————————————————————-
Campionat provincial cadet
Pòdiums per a Leire Bisquert, Angela Moltó, Oscar Comes i el relleu femení
Dissabte passat es va celebrar la segona part del campionat provincail Sub16 (cadet) a les pistes d’atletisme d’Alacant. Van participar 8 atletes de l’E.M.A: de Dénia – C.A. Baleària Diànium.Leire Bisquert. Segona provincial en 600 metres amb una marca de 1:41.92
Angela Moltó. Segona provincial en 100 metres amb una marca de 13.25
Oscar Comes. Tercer provincial en 600 metres amb una marca de 1:32.87
Alejandro Moreno. 100 metres (13.57) 3r de la seua serie i Pes (7.71) 7é de la prova
Ilias Wadoud. 100 metres tanques (20.84) 4t de la seua serie i pes (6.25) 10é de la seua serie.
Pau Flores. 100 metres (13.17) 2n de la seua serie
Clara Reig. 100 metres (14.52) 5a de la seua serie
Carla Serra. 3000 metres (14:29.15) 9a de la seua serie

A mes la categoria femenina va participar en la prova dels 4×100 amb un temps de 56.93 finalitzant en 3a posició. Les components van ser Leire Bisquert, Carla Serra, Angela Molto i Clara Reig.

Campionat d’Espanya de triatló

Enmarcat en els Campionats dEspanya d Clubs per Parelles i Relleus i Supersprint la Federació Nacional organitzava una prova de Triatló Divertit x els més menuts. Hi havia dues eixides una per a infantils i l’altra per a alevins fins a prebenjamins.

En aquesta segona eixida participava Damià que va haver de nadar 100m i córrer 1000m en aquest aquatló.

La baixa participació va ser protagonista, ja que la prova es disputava a les 20.15 del dissabte.

Damià va eixir primer de l’aigua i després de fer tota la carrera en solitari va entrar destacat a meta en primera posició.

Aïda Pérez primera absoluta en la mitja de la Campana-Vacarisses

El cap de setmana passat, la corredora del C.A. Baleària Diànium Aïda Pérez va ser la guanyadora absoluta de la mitja de la Campana-Vacarisses, una cursa per muntanya de 21 km (+950).
——————————————————————-Trail Les Fonts de Parcent

Pòdiums per a Isaïes Fayos i Marisa Marco
Diumenge passat, tres corredors de muntanya del C.A. Baleària Diànium varen participar al III Trail Les Fonts de Parcent, una cursa de muntanya de 12 km.

Isaïes Fayos Mollà amb un temps de 1:29:09, 39è de la general i primerr veterà C
Marisa Marco Martí amb un temps de 1:36:05, 50a de la general i segona veterana B
Pep Ibañez Ortolà amb un temps de 1:37:42, 57è de la general i novè veterà B