El Club d’Atletisme Baleària Diànium continúa sumant pòdiums

29 de agosto de 2019

Fran López 3r absolut en la carrera popular Platja de Piles

Dijous passat va tindre lloc a Piles ls Carrera popular Platja de Piles. Una cursa de 8km que va transcórrer entre el passeig de la platja i les rodalies de poble. Va ser una cursa  planeta i ràpida, amb molta afluència de públic que va estar animant en tot el passeig.

Del C.A. Baleària Diànium destaquem Fran López Bolufer, que va fer pòdium 3r de la general masculina i 3r sènior masculí (27:55), David de los Santos Ramos (37:30), Carla Serra Montoya (48:20), Vicente Llobell Prieto (49:38) i Vicent Fornés i Oller (54:09).

Correguda popular a Almoines: Pòdium per a Fran López

Dijous passat va tindre lloc a Almoines la cinquena prova del circuit de curses populars Safor-Valldigna, una cursa de 7300m pel casc urbà i les rodalies del poble, un cursa prou planeta i ràpida, que va comptar amb una bona participació de corredors del C.A. Baleària Diànium.

Fran López Bolufer (2n sènior masc, 5è general masc 25:45), José Miguel Navarro Rafet (28:24), Fran Montealegre Menor (30:58), Ibon Artabe (37:01), Pep Ibáñez Ortolà (41:52), Vicente Llobell Prieto (46:34) i Iolanda Sendra Pons (48:47).

Volta a peu Platja Xeraco Correpatina

El passat dissabte Fran López Bolufer i Inma Gil Gil van córrer la tradicional cursa d’estiu  XV Volta a peu platja  de Xeraco Correpatina, uns 7,3km de cursa molt ràpida amb corredors de gran nivell i sobretot la calor i la humitat que van patir.

Fran López 6è classificat 5è sènior amb un temps de 24:37
Inma Gil 555a classificada 14a vetB amb un temps de 44:52