El Balearia Dianium en el Campionat autonòmic universitari

19 de abril de 2019
Aquest cap de setmana ha tingut lloc el campionat autonòmic universitari d’atletisme, en la pista de la Universitat Jaume I de Castelló, amb la participació de l’atleta del C.A. Baleària Diànium David de los Santos, formatn part de l’equip de la Universitat de València.
El primer dia, el 12, va competir en 200 metres llisos, amb un temps de 25.88 i en relleus 4×100, amb un temps total de 47.97. El segon dia, el 13, va competir en 100 metres llisos amb un temps final de 12.43.
Campionat Provincial de Proves Combinades Sub12/Aleví i Trofeu Festes d’Onil Sub14/infantil

Dissabte passat es va celebrar el Campionat de Proves Combinades Sub12/Aleví i el Trofeu Festes d’Onil Sub14/Infantil a Onil, on va haver una gran representació de l’E.M.A. Dénia – C.A. Baleària Diànium, un total de 18 participants.

Els nostres alevins van haver de completar un triatló que constava de les proves 60 m ll, salt de llargada i llançament de pes. Hi van participar:
Ainara Labian Vega: 38a posició amb unes marques de 10.30, 2.80 i 3.54, amb una puntuació final de 491 punts.
Angel Castellanos González: 21a posició amb unes marques de 10.19, 3.16 i 4.19, amb una puntuació final de 324 punts.
Pablo Garcia Castrillo: 26a posició amb unes marques de 10.49, 2.71 i 4.47, amb una puntuació final de 255 punts.
Jaume Avargues Server: 32a posició amb unes marques de 10.73, 2.73 i 3.65, amb una puntuació final de 187 punts.

En el Trofeu Festes d’Onil, alguns dels nostres atletes infantils van participar en el triatló format per les proves 80m tanques, salt de llargada i llançament de javelina, i altres van realitzar el control.

Entre els participants del triatló infantil tenim:

Erika Miralles Cots: amb unes marques de 19.69, 4.03 i 10.60
Manuela Garcia Scaglia: amb unes marques de 22.22, 3.03 i 13.03
Lucia Palacios Calero: amb unes marques de 18.44, 2.99 i 8.46
Clara Ghiglino Molina: amb unes marques de 20.35, 3.46 i 11.29
Pablo Negre Smedema: 5a posició amb unes marques de 16.12, 3.92 i 15.78, amb una puntuació final de 617 punts.
Saul Delgado Serer: 11a posició amb unes marques de 18.15, 3.81 i 16.07, amb una puntuació final de 483 punts.

Pel que fa al control infantil, hi van participar:

Adriana Femenia Cascales: 1000mll (3:31.30) i salt de llargada (3.75).
Paula Femenia Cascales: 1000mll (3:31.53) i salt de llargada (3.86).
Maria Berruti Leon: Salt de llargada (2.82) i llançament de javelina (8.05)
Emma Gimeno Miguel: 80mll (13.21) i salt de llargada (2.83).
Alex Collado Saenz De Jubera: 80 m ll (13.21) i llançament de javelina (9.25).
Lucas Aledo Gutiérrez: 80 m ll (14.16) i llançament de javelina (13.36).
Eugenio Avargues Moreno: Salt de llargada (2.98) i llançament de javelina (15.55).
Alberto Berruti Leon: 1000 m ll (3:57.89) i llançament de javelina (11.97).

Va ser una molt bona competició, on tots els nostres atletes van aprendre molt i van gaudir del matí en la pista d’atletisme d’Onil.