Sis equips benjamins i altres sis alevins disputaran dijous 6 de desembre la denou edició del Torneig de Nadal de Futbol 8 “Ciutat de Dénia”, al camp del Rodat. Els jugadors i jugadores del Valencia CF, Levante UD, Hércules CF, Elche CF, CE Esport Viu Ondara i EM Futbol Base Dénia seran els protagonistes d’esta competició que s’organitza amb el suport de la Regidoria d’Esports de l’Ajuntament de Dénia.

Els partits del XIX Torneig de Nadal començaran a les 9:30 hores, moment en què es disputaran els primers partits de la categoria benjamí. L’EM FB Dénia jugarà amb l’Hércules CF en el camp A; i el CE Esport Viu Ondara s’enforntarà a l’Elche CF en el camp B. A les 10 hores el torneig es posarà en marxa per a la categoria aleví amb els mateixos enfrontaments.

Segons el calendari oficial, les semifinals d’ambdues categories s’iniciaran a partir de les 12:30 hores. Els dos millors equips alevins i els dos primers benjamins jugaran les seues corresponents finals al mateix moment, a les 14:30 hores.

Una vegada finalitzada la competició, els equips rebran els seus trofeus en un acte de lliurament previst per a les 15 hores.