El proper dissabte 5 d’agost es realitzarà una vegada més l’Urbajove, organitzat per la Regidoria de Joventut.

En aquesta ocasió l’esdeveniment canvia de lloc i es realitzarà en l’espai del C/ La Via, en el tram de C/ Carlos Senti direcció cap a Carrer Diana, front al mur que fa cantó amb c/ Carlos Sentí.

L’acte consta d’una sèrie d’activitats variades dirigides a la població en general, podent prendre part de les activitats programades tots aquells que ho desitgen, al temps que gaudeixen de la realització d’art urbà en directe.

La programació de les activitats:

17’00 h. Inici concurs de graffitis, amb repartició d’espais en el mur , pintures i materials . Realització de cinc treballs de graffitis, preseleccionats de tots els presentats (arreglo a les bases). La paret utilitzada serà de la que dona al carrer la via. Els treballs representats seran al voltant de la Joventut, i cada autor disposarà d’un espai de 5 m. d’ample per a realitzar la seva obra (els esborranys de les obres presentades al concurs s’han lliurat del 13 de juliol a l’1 d’agost).

20 a 00 h. . Jocs inflables de bàsquet, diana, punteria, dames, quatre en ratlla, entre altres

21 h. Taller de Zumba, impartit per Monitor per a que la gent present puga passar una estona agradable fent exercici i ballant.

22 h. Taller de Hip-Hop, impartit per Monitor per a que la gent present puga realitzar balls. .

Aquestes activitats son gratuïtes i no necessiten inscripció previa, poden participar tothom que s’arrime i estime participar.

23’30 Inici de “batalla de galls”. Activitat que consisteix en dos cantants de rap, que es repten i van cantant rap donant-se pas un al altre i , improvisant, i el públic és el que decideix qui ho fa millor.

1’30 h Finalització del concurs de graffitis.