Com en altres ocasions, Compromís celebrarà el seu acte principal de campanya per als comicis municipals en la plaça del Consell, el pròxim dimecres 22 de maig, a les 20.30 hores.

L’acte estarà presentat per la número 2 de la candidatura, i actual regidora d’Ocupació, Comerç, Creama, Transparència i Modernització, Eva Ronda. El candidat a l’alcaldia i actual vicealcalde i regidor de Cultura, Educació i Normalització, Rafa Carrió, serà qui explicarà als assistents el projecte de ciutat responsable, sostenible, cultural i per a les persones que proposa l’agrupació.

Carrió estarà acompanyat pel seu equip “d’imparables” i comptarà també amb el suport de Fran Ferri, diputat i síndic de Compromís en les Corts, i de Gerard Fullana, portaveu de Compromís en la Diputació provincial.

A pocs dies de la data clau, el col·lectiu vol oferir aquest acte públic per a mobilitzar l’electoral. Segons l’alcaldable “volem recordar a la ciutadania que hem sigut estabilitat, gestió i realitats en l’Acord del Castell, i el perquè de votar a Compromís i continuar endavant transformant Dénia”.

Després del míting, un quintet musical aportarà un toc cultural a la vetllada, que continuarà amb un espai de conversa amb els candidats i una picadeta.