Avui s’ha celebrat el tradicional desdejuni de Compromís per Dénia en el Hotel Costa Blanca on la formació ha volgut fer un balanç anual. Un balanç que ha sigut batetjat pel títol de “desitjos”, uns desitjos que Rafa Carrió ha destacat de competéncies rellevants i de contingut.

Tal i com ha comentat el portaveu de Compromís per Dénia, “les competències que ens van donar eren una burla”. Ara mateix la formació es troba treballant amb la moció que presentaren en l’ultim plenari sobre benestar animal y Rafa Carrió ha puntualitzat el perquè pensen que ha de estar en aquesta mesa la Associació de Caçadors.

Així mateix ha continuat relatant que desitjen fer polítiques del seu programa electoral dels ODS. Però allò que si ha destacat es que “desitgem que l’equip de govern es pose ja les piles.

De la mateixa manera, Rafa Carrió també ha aprofitat per a donar-li la mà al govern de PSPV-PSOE de Dénia en quant a les desicions que están prenent en relació a les competències lingüístiques com a requisit en la administració local o iniciatives com el DNA Fòrum o la creació del nou col·legi de La Xara del Pla Edificant.

Però a més, desitgen que hi haja més previsió en quant a les contractacions, que es millore la netetja en Dénia i que s’enfoque més el pensament amb la transició ecológica.

Compromís per Dénia ha fet un crit al equip de govern per a que fasen coses noves, ja que fins ara “sols s’ha posat en marcha el que s’ha acordat en el Pacte del Castell” i que estiguen clars els pressupostos.

Rafa Carrió ha afegit que espera que l’equip de govern recupere la humiltat de l’acord del Castell perquè tenen massa prepotència y soberbia, per lo que ha insistit en recordarlos que els partits de la oposició també formen part de la ciutat de Dénia.

Desde Compromís per Dénis esperen que es recupere la coherència en l’equip de govern, ja que consideren que la pujada de sous, per exemple, ha sigut molt elevada. Així i tot, consideren que les relacions amb el PSPV-PSOE son “cordials i amb sintonía”, algo que esperen que continúe així, al igual que en la resta de partits.

Igualment, han recalcat que Compromís per Dénia té la voluntat de fer una oposició constructiva i que están a la seua disposició per formar conselleries, ja que ells diuen ser “diàleg, negociació i acord, per lo que sense estos pasos no arribarem a bon port”.

Com a conclusió, Rafa Carrió ha insistit en que “Compromís cada vegada té més clar que fem falta i som necesaris en el govern de l’Ajuntament de Dénia”.