Competició en el poliesportiu municipal de Dénia del C.A. Baleària Diànium el diumenge

25 de mayo de 2017

El proper diumenge, el C.A. Baleària Diànium i la Regidoria d’Esports de l’Ajuntament de Dénia organitzarem una competició federada escolar en el poliesportiu municipal de Dénia. Es tracta de la 2a jornada del campionat provincial cadet.

La competició tindrà lloc entre les 10:30 i les 13:00 hores i els atletes d’aquesta categoria participaran en les proves de:

Divisió d’Honor. 2a Jornada

20-05-2017. El dissabte passat es disputà la segona jornada del campionat d’Espanya de clubs de Divisió d’Honor en l’estadi del Túria en València. Patricia Mas, atleta del C.A. Balèaria Dianium, formant part de l’equip del Juventud Atlética Elche va aconseguir la 4º posició en la prova de llaçament de martell, amb un registre de 41,28 metres, millorant la marca d’aquesta temporada.

Rere la disputa de totes les proves, l’equip va quedar en 4t lloc, a tan sols 6,5 punts del tercer classificat.

La jornada final d’aquest Campionat es disputarà el pròxim 10 de juny.

Campionat provincial aleví
Pòdiums per a Alex Collado, Saul delgado, Melina Baguena, Paula Femenía, Pablo Negre i l’equip de relleu 4×60

Diumenge passat, va tindre lloc a Alacant el campionat provincial aleví, amb la participació dels atletes de l’E.M.A. Dénia – C.A. Baleària Diànium.

Alex Collado Saenz De Jubera 1r en martell (14.70) i 5è en pes (5.73)i
Saul Delgado Serer 1r en llargada (4.05) i 2n en 2000m (7:49.57)
Melina Baguena Cholbi 2a en martell (19.98) i 3a en disc (11.88)
Paula Femenia Cascales 3a en 1000m (3:41.84) i 4a en la seua sèrie de 60m (9.89)
Pablo Negre Smedema 3r en 60m (9.20) i 3r en la seua sèrie de 500 (1:39.19)
Lucas Aledo Gutierrez, Marc Jorro Fayos, Pablo Negre Smedema i Saul Delgado Serer 2ns relleu 4×60 (39.26)
Lucas Aledo Gutierrez 5è en 2000m (8:41.43) i 8è en javelina (9.40)
Adriana Femenia Cascales 4a en la seua sèrie de 500 (1:48.08) i 7a en la seua sèrie de 60m (10.10)
Marc Jorro Fayos 5è en alçada (1.05) i 4t en la seua sèrie de 60 m tanques (12.96)

Campionat provincial veterà i control

Pòdiums per a Pilar Sánchez, Lili Riva, Ana Pérez i José Lozano

Dissabte passat, a Alacant va tindre lloc el campionat provincial veterà i un control absolut.

Tots els nostres atletes veterans van aconseguir molts bons resultats i medalles:
José Lozano Moya va quedar 1r provincial M45 en 400 m llisos (1:00.02) i 2n provincial en 100 m llisos (13.05)
María Lilia Riva Arias 1a provincial W40 en 800 m llisos (2:39.71)
Ana Vanessa Pérez Berenguer 1a provincial W35 en llançament de pes (6.67)
Pilar Sanchez Mora 1a provincial W40 en llançament de pes (6.19)

Control en Elx

L’atleta juvenil Marina Collado Saenz De Jubera del C.A. Baleària Diànium, va participar dissabte passat en un control federat absolut en Elda i va obtindre els resultats següents: 1a en la prova de llançament de pes igualant la marca que tenia 9,82 i en la prova de llançament de disc, que era la primera volta que participava, va obtindre el 3r lloc amb un llançament de 18,82

Cursa popular Ondara

Pòdiums per a David de los Santos, Christina Mallett, Mar Salvà, Lídia Navarro, Unai Pérez i Amelia Garcia

Dissabte passat, va tindre lloc a Ondara la 10 cursa del Circuit a peu Marina Alta 2017, on, com sempre, es van donar cita un gran nombre de corredors del C.A. Baleària Diànium.

En la cursa gran, de 10 km, José Miguel Navarro Rafet (38:24), David De Los Santos Ramos (3r juvenil mas 39:54), Jose Manuel Marco Marti (40:14), Fran Montealegre Menor (40:42), Jordi Jorro Ramon (41:06), Santi Cambra Sancho (42:20), Carlos Gimeno Ramón (42:32), Christina Mallett (3a veterana A 42:59), Mayca Sala Garcia (45:38), Vicent Peiró Perelló (46:49), Javier De La Encina Vazquez (48:40), Wolfram Nitsche (48:48), Sindo Abellan Moreno (49:09), Lúa Fernandez Garcia (53:41), Fernando Sivera Gil (53:44), Xelo Català i Bolufer (54:02), Inma Gil Gil (55:51), Mario Ribes Cuello (57:33), Jaime Ramón Avargues Ivars (1:00:21), Pedro Picazo Alcantud (1:00:21), Joan Tomas Ribes Leyda (1:01:12), Vicent Fornés i Oller (1:01:12), Mayte Cabrera Sevilla (1:03:19) i Vicente Llobell Prieto (1:03:29).

En les categories menors:
En cadet fem 1a Mar Salvá Sepúlveda, 3a Lidia Navarro Llorca
En cadet mas 2n Unai Perez Sastre, 4t Gabriel Franklin Lazaro Madrid
En infantil fem 3a Amelia Garcia Fernandez, 7a Nerea Mata Gutierrez
En infantil mas 4t Ilias Wadoud, 5è Alejandro Moreno Garcia, 6è Marcos Mut Morell
En benjamí fem 13a Nina Moreno Garcia, 14a Ainara Sapena Gutierrez
En barrufets mas 28è Pau Montealegre Belloch

Anna Pálmadóttir primera absoluta al Trail Vall del joguet Castalla

Dos corredors de la secció de muntanya del C.A. Baleària Diànium es van desplaçar a Castalla per a participar al Trail Vall del joguet, una cursa per muntanya de 18 km (+700).

Anna Berglind Pálmadóttir va ser la guanyadora absoluta femenina, amb un temps de 1:41:04.

També hi va participar Helgi Rúnar Pálsson, que va fer un temps de 1:34:24.

Encarna Cardona 3a absoluta en el Trail de primavera de Confrides

Dissabte passat, la corredora del C.A. Baleària Diànium Encarna Cardona va quedar 3a absoluta en el II Trail de primavera de Confrides, una cursa per muntanya de 43km (+2700). Encarna va fer un temps de 6:35:54.

Subida vertical del Gran Hotel Bali

Dissabte passat es va celebrar la Subida vertical del Gran Hotel Bali, de Benidorm. La competició està emmarcada per tercer any consecutiu en el Circuit Mundial Towerrunning World Associaton en la que es pugen diversos dels edificis més importants del planeta, com l’Empire Estate de Nova York, la Torre Eiffel de París i altres situats en Canadà, Àustria, Alemanya, Polònia, Austràlia, Anglaterra, Suïssa, Mèxic o Brasil.

La cursa de Benidorm va consistir en pujar els 52 pisos, 924 escalons, 190 m de desnivell de l’hotel. En total van participar 325 atletes de diversos països, tant europeus com americans, que van prendre l’eixida individualment a intervals de 15 segons. Els de categoria elit ho feien amb 30 segons de diferència.

Una de les 10 participants elit femenines va ser Laurence Rastell, que va quedar en 8a posició i va invertir un temps de 7:21