El col·legi públic Cervantes ha fet doblet en la 23 edició dels concursos de betlems i targetes de Nadal que convoca la Regidoria d’Educació. D’una banda és el guanyador del certamen de betlems “per l’originalitat” del muntatge i per “haver aconseguit la implicació de tot l’alumnat del centre” en la confecció, segons consideracions del jurat. Així mateix, la seua alumna de 6é de Primària Edurne García Molinillo ha sigut la guanyadora del 23 concurs de targetes de Nadal i el seu treball serà la imatge de la felicitació i el programa de Nadal de l’Ajuntament de Dénia l’any pròxim.
 
Edurne García Molinillo va rebre ahir el diploma que l’acredita com a guanyadora del 23 concurs de targetes de Nadal en un acte que va tenir lloc al saló d’actes del col·legi Llebeig amb l’assistència de l’alcalde, Vicent Grimalt, i el regidor d’Educació, Rafa Carrió.
 
El jurat del concurs de targetes reconeix en l’acta que s’han presentat treballs de gran qualitat, “per la qual cosa ha sigut molt difícil trobar tres únics guanyadors”. Per això va decidir lliurar dos segons premis, “pel seu treball, composició i colorit”, als xiquets Daniel Navarro Rodríguez, del col·legi Montgó, i Wasim Jellal, del Cervantes; i també dos tercers a Eric Nieto, del col·legi Cervantes, i Valentina Lado Medina Silva, del col·legi Llebeig, per l’originalitat i creativitat dels seus treballs. Junt a estos cinc premiats, ahir es van lliurar 13 mencions especials i 76 diplomes d’accèssit.
 
Han participat en la 23 edició del concurs de targetes de Nadal els col·legis Cervantes, Montgó, Pou de la Muntanya, Vessanes, Llebeig, Raquel Payà, Maristas, Carmelitas i Paidos.
 
Betlems
 
Pel que fa al certamen de betlems, el jurat del concurs ha valorat la creativitat en el disseny dels betlems, l’ambientació, la innovació per mitjà de la utilització de noves tecnologies i la implicació de l’alumnat en la realització.
 
A més del premi guanyador al col·legi Cervantes, s’han atorgat dos segons premis, un al col·legi Montgó i l’altre al col·legi Raquel Payà.
 
El tercer premi l’ha guanyat el naixement muntat pel col·legi Llebeig i han rebut un diploma de participació els col·legis Maristas, Pou de la Muntanya i Les Vessanes.