Campionat provincial d’equips cadet Les denieres 5es a només 4 punts de les primeres

3 de enero de 2018

es va celebrar el campionat de clubs cadet de la provincia d’Alacant. L’equip cadet femení de l’E.M.A. de Dénia – C.A. Baleària Dianium va finalitzar en cinquena posició dels dotze equips participants. L’equip denier va aconseguir un total de 100 punts, a només 4 punts de les primeres.

Pòdium també per a Marco Di Trana
Un bon grup de corredors del C.A. Baleària Diànium van participar en la Sant Silvestre de Benissa.

Miquel Piera Sendra (1r absolut masc 0:11:18), Marco Di Trana (3r veterà masc 0:13:22), Ricard Perez Miñana (0:13:40), Oscar Fornés Sendra (0:14:58), Encarna Cardona Gomez (0:15:42), Laurence Rastell (0:20:59),Isabel Orpi Martinez (0:20:57), Mónica Rodríguez Cárdenas (0:20:57), Sonia Salas Pinto (0:21:00) i Christiane Wein (0:21:00).

—————————–———————————-

Miquel Piera, Mayca Sala i Youssef Ahatach guanyadors absoluts en la cursa de Nadal Xaló

La nit de Nadal, en la cursa de Nadal de Xaló, va haver una bona participació de corredors del C.A. Baleària Diànium.

Miquel Piera Sendra (1r absolut masc 12:27), Youssef Ahatach Darboun (2n absolut masc 12:28), Ricard Pérez Miñana (15:03), Mayca Sala Garcia (1a absoluta fem 16:14), Oscar Fornés Sendra (16:24), Blai Peris Vives(16:27), Encarna Cardona Gomez (17:50), Carlos Gimeno Ramon (17:54), Ibon Artabe Olea (18:31), Fran Montealegre Menor (20:38), Jordi Jorro Ramon (22:40), Mayte Cabrera Sevilla (22:40) i Iolanda Sendra Pons(23:13)

1/2 Km vertical Alcoi
Pòdium per a Laurence Rastell
 Laurence Rastell va participar en el 1/2 km vertical d’Alcoi, una prova de muntanya de 3,5 km (+533m). Va quedar 3a en la categoria de veteranes. Va fer un temps de 39:28