En la setmana del 19 al 24 de març es ca celebrar el Campionat de Europa de Indoor Master en la ciutat de Madrid en la seua pista coberta de Gallur.
En aquest campionat ha participat el corredor del C.A. Baleària Dianium Jose Lozano, que ha participat per primera vegada en un campionat d’estes característiques.
Jose va participar el dimarts en la prova dels 60 metres on va millorar la seua marca personal amb una marca de 8.04, finalitzant en 5º posició de la seua sèrie.
El dijous a migdia va participar en la prova dels 200 metres on va aconseguir una marca de 26.79 a escasses mil·lèsimes de millorar el seu temps. Jose va finalitzar en 6º posició de la seua serie.

 

La corredora del C.A. Baleària Diànium Aïda Pérez Moncho va participar en el  Campionat de Curses per muntanya de la  Copa Catalana, en el Trail Serra Cavallera, de 21 km de recorregut i 1800m de desnivell positiu acumulat.
Aïda va ser la guanyadora absoluta femenina, 33a de la general, amb un temps de 2:50:37.

Laurece Rastell campiona autonòmica MF de curses verticals
A Villena, va tindre lloc el campionat autonòmic de curses verticals de la FEMECV, amb la participació destacada de la corredora del C.A. Baleària Diànium Laurence Rastell.

Laurence va quedar campiona autonòmica master femenina; va fer els recorregut de 2.9km amb un desnivell positiu de 450m, en un temps de 30:12
Transilicitana 2018
El corredor del C.A. Baleària Diànium Michael PaulDavies va participar en la Transilicitana, un prova d’ultraresistència, de 104 km, pel terme municipal d’Elx, amb un termini màxim de 24 hores, caminant o corrent.

Micael Paul va quedar el 75è de 512 masculins i va fer el recorregut en un temps de 13:24:52