Campionat d’Espanya de carreres per muntanya Aïda Pérez subcampiona amb la selecció valenciana

14 de junio de 2018

Campionat d’Espanya de carreres per muntanya

Aïda Pérez subcampiona amb la selecció valenciana

marató de Borriol 42.500km 2500+ Campionat d’Espanya per seleccions i individual.

La corredora Aïda Pérez de la secció de muntanya del C.A. Baleària Diànium va participar amb la selecció valenciana i va quedar 8a individual femenina (5:18:09) i subcampiones per seleccions.

Aquatló Escolar San Vicent

Dissabte passat, va tindre lloc  el II aquatló escolar de la ciutat de Sant Vicent del Raspeig. Malgrat la pluja intermitent que va acompanyar durant tota la jornada, tot es va desenvolupar sense cap incident.

Per part de l’E.T.T. de Dénia – C.A. Baleària Diànium, en la categoria benjamí, va participar el triatleta Mario Daffern en la posició 17a, amb un temps total de 5:27. La prova consistia en un primer segment de natació (100metres) i un segon segment de carrera a peu(450m).