Carrió, el regidor, ha reivindicat el paper de Compromís dins de l’equip de govern, destacant que “com a membres del govern local, som responsables del 50% del que s’ha fet estos anys” i “som una peça fonamental de les accions i del canvi de paradigma polític existent a l’Ajuntament”. Per això, ha manifestat la seua ferma voluntat de seguir treballant per al poble de Dénia i “acabar allò encetat, defensant el nostre territori, la nostra cultura i posant a les institucions al servei de les persones amb el projecte del valencianisme, que és el moviment polític que millor defensa els interessos dels valencians i valencianes”.

El portaveu de Compromís a l’Ajuntament ha fet balanç dels temes de govern més destacats durant la legislatura, començant per assumptes d’Educació. “Junt a la Generalitat, hem fet més en matèria d’Educació que mai”. Entre els exemples que ha exposat ha estat Edificant, gràcies al qual s’han destinat més de 18 milions d’euros a la reparació i adequació de centres educatius, o la construcció del nou col·legi de la Xara. A més a més, ha destacat iniciatives com la gratuïtat de llibres, les aules de 0 a 2 anys, el projecte universitari Gasterra o la regularització de l’oficialitat de l’Escola d’Idiomes de Dénia. També en matèria de Serveis socials, gràcies a la Conselleria de Mónica Oltra, a Dénia s’han triplicat els recursos i la plantilla de serveis social.

Carrió ha emfatitzat la posada en valor del patrimoni històric i cultural de la ciutat i l’embelliment i reparació de carrers i edificis, no només gràcies als projectes del Pla Confiança i altres subvencions, sinó també gràcies a la bona gestió dels comptes i el pressupost municipal. Exemples tangibles són l’asfaltat de bona part dels carrers de Dénia o la rehabilitació d’edificis com el del carrer Sant Josep, l’Antiga Llotja o l’escala i el Palau del Castell, entre altres.

Hem potenciat i dinamitzat els consells participatius existents i creat altres nous, a més de treballar barri per barri”, ha dit en matèria de Participació. En Esports, ha alabat el treball realitzat per l’anterior regidora Marian Tamarit, així com el de l’actual edil, Vicent Crespo “portant endavant iniciatives reivindicades com la Volta a Peu, la reparació de la caldera de Joan Fuster, la recuperació de la Gala de l’Esport, o la millora de les infraestructures com ara són el canvi de gespa del camp de futbol, la rehabilitació del Trinquet o la Pista d’Atletisme”. En matèria d’Ocupació i Comerç ha fet menció al treball realitzat per la seua companya Eva Ronda al front de la Mesa d’Ocupació i a les tasques de “desestacionalització i descentralització del comerç, així com el diàleg i consens amb la nova associació de comerciants”.


Quant a Medi Ambient, ha recalcat l’augment de contenidors, el reforç i augment de la neteja i les campanyes de conscienciació dutes a terme per Josep Crespo, qui ha volgut afegir que “s’ha posat en valor més que mai el sector agrari, la Reserva Marina o el Bosc de Diana, entre altres”. Crespo també ha avançat que està prevista l’aprovació del Catàleg de l’Arbrat, l’espai de l’Estació Científica del Montgó i està treballant per portar endavant el cicle de Formació Professional d’Agroecologia.

Per últim, Carrió ha subratllat la presència dels valors i decisió de Compromís en assumptes de ciutat com el Pla General, el projecte de Ciutat Creativa de la Gastronomia o el Port Autònom.