Les converses mantingudes en les darreres setmanes per la directiva de l’E.M. Futbol Base Dénia amb la Federació de Futbol de la Comunitat Valenciana han donat els seus fruits. Hui 23 de gener, a partir de les 17:30 hores, el camp El Rodat rebrà a la seleccó valenciana femenines Sub-16. Per primera vegada, els aficionats tindran l’oportunitat de delectar-se a Dénia amb el bon joc del combinat femeni, tant en partit com en entrenament.
La Selecció Valenciana Femenina Cadet (Sub-16), que dirigeix José Andrés Menchero, disputarà un encontre amistós front a l’E.M. F.B. Dénia infantil A, a partir de les 17:30 hores. El combinat autonòmic tindrà en les seues files, de nou, amb Fiamma Benítez, jugadora de l’E.M. F.B. Dénia infantil A, qui haurà d’enfrontar-se per primera vegada al seu propi equip.
Finalment, només vindrà la selecció sub-16. L’entrenador de la Sub-18 ha suspés la convocatòria perquè part de la seua plantilla ha estat convocada per la selecció nacional també per a demà de vesprada.
La Federació de Futbol de la Comunitat Valenciana s’ha mostrat molt interessada, des del primer contacte, en la proposta de l’Escola Municipal Futbol Base com a seu d’esta jornada, l’organització de la qual ha facilitat en tot moment.