Angela Molto i Ana Muñoz. Campiona i subcampiona provincial de proves combinades.

10 de mayo de 2018
En la categoria femenina es feia la prova del hexatló composat per 6 proves: 100 metres tanques, alçada, llançament de pes, llargada, llançament de javelina i 600 metres llisos. Del C.A. Baleària Diànium van participar:
Angela Moltó va guanyar la prova (campiona provincial) amb una puntuació de 3441 punts. Aquesta marca es mínima per al campionat d’Espanya Cadet a mes de ser la segona millor marca del rànquing nacional.
Ana Muñoz va conseguir el subcampionat amb una puntuació de 2150 punts.
En la categoria masculina es feia la prova del octatló amb les proves de 100 metres llisos, llançament de pes, alçada, llançament de disc, 100 metres tanques, perxa, llançament de javalina i 1000 metres llisos.

Alejandro Moreno va completar una prova molt completa amb una marca de 2220 punts finalitzant en 8º posició
Kanpezu Ioar

La corredora del C.A. Balreària Diànium Aïda Pérez va participar en el Kanpezu Ioar, una cursa de muntanya de 28km (+2000), la primera del Campionat Sky National Series.(Andorra, Espanya i Portugal). Aïda va fer un temps de 3:12:01 i va quedar en una fantàstica 4a posició general femenina.
Trail de Sumacàrcer
Va tindre lloc el Trail de Sumacàrcer, una cursa de muntanya amb dos modalitats, de 20km i 11km.
Elia Durà va participar en la modalitat de 20km (+800) i va quedar 4a absoluta femenina, amb un temps de 2:16:38
————————————————————

Trail del Benicadell

El II Trail del Benicadell; una cursa de muntanya amb tres modalitats, de 42, 22 i 13 km.

En la modalitat de 22 km, del C.A. Baleària Diànium van participar Jaime Santana Serra (3:01:59) i elisa Garcia Córcoles (2a veterana 3:03:06).

Trail Els Senglars de Favara
Dos atletes del C. A. Baleària Diànium corregueren la quarta edició del Trail dels Senglars, cursa de muntanya  organitzada pel C.E.M. Senglars Favara i l’Ajuntament de Favara. Amb un recorregut de 21 km i 1300 metres de desnivell positiu.

Els  corredors van ser: Javi Llopis (2:20:41, 9è sènior masc) i José Miguel Navarro Rafet (2:40:42, 9è veterà)

Cursa de la Dona del Real de Gandía

01-05-2018. Dimarts passat va tindre lloc la III Cursa de la Dona del Real de Gandía, on va participar la corredora del C.A. Baleària Diànium Jerónima Gil Gil, que va fer els 4 km del recorregut en un temps de 19:35 i va quedar 2a veterana +50

Laurence Rastell 2a absoluta en el Gran Fons Penyes Albes Montitxelvo

Va tindre lloc el Gran Fons Penyes Albes Montitxelvo, un cursa de muntanya de 15.8km on van participar alguns corredors de muntanya del C.A. Baleària Diànium.

Laurence Rastell (2a absoluta fem 1:43:45), Tony Moncho Crespo (1:56:26), Marisa Marco Martí (2:10:11) i Isaïes Fayos (2:10:12).