Àngela Moltó en el Campionat Espanya cadet federacions autonòmiques

21 de junio de 2017

Angela Molto Gil ha participat en el campionat d’Espanya per seleccions autonòmiques cadet que ha tingut lloc a Lorca aquest cap de setmana passat. Representant a la selecció cadet de la Comunitat Valenciana, Angela va prendre part en la prova dels 600 metres llisos on li va tocar la serie ràpida i va obtindre el novè millor temps. Angela a mes d’aconseguir millorar la seua marca en 1:38.41 va aconseguir arribar en sisena posició de la seua sèrie, a mes d’una enriquidora experiència.

Campionat autonòmic juvenil

Va tindre lloc a València el campionat autonòmic juvenil.
Del C.A. Baleària Diànium hi va prendre part Marina Collado Sáenz de Jubera, que degut a la intensa calor amb quasi 40º, no va poder millorar les seues marques. En la prova de llançament de pes, va quedar en 7a posició amb una marca de 8.90. També va prendre part en la prova de 200 m llisos, on va quedar 6a de la seua sèrie amb una marca de 30.08
Fora de concurs, Aina Fornés Català va prendre part en la prova de 400 m tanques, amb una marca de 1:05.92

Campionat provincial absolut

Pòdiums per a Carlos Gimeno, Mayca Sala i Dani Cano

Ha tingut lloc el campionat provincial absolut. Els atletes del C.A. Baleària Diànium van fer un molt bon campionat, malgrat la calor que feia.

Dissabte, en Alacant, va tindre lloc la primera jornada:
Dani Cano López (51.67) en 400 m medalla de bronze.
Mayca Sala Garcia (5:42.91) en 1500 ml medalla de plata
I el debutant en 3000 metres obstacles, Carlos Gimeno Ramon (14:19.67) medalla d’or provincial Oscar Fornes Sendra (4:49.75) en 1500 ml i David De Los Santos Ramos (1:00.05) en 400 m, van complir amb els objectius marcats.

Diumenge, es va fer la 2a jornada en Alacant. Miquel Piera Sendra va quedar 3r de la seua sèrie amb una marca de 2:05.58 en 800 m llisos.

Aquatló d’Ontinyent

Els van desplaçar els triatletes del Club Balearia Diànium per a participar en el VI Aquatló de Ontinyent. Els atletes van participar amb molt bons resultats

En categoria infantil Amelia García Fernández va debutar per primera vegada en un aquatló amb una prova que consistia en 1000 metres de carrera a peu, 400 m de natacio i finalment 1000 metres de carrera a peu fins arribar a meta amb grans sensacions de la experiència. Amelia va fer un temps de aconseguint la posició 10a amb un temps de 18:53.

En la categoria alevi Damià Puigcerver Llorens va participar amb una prova de 500 metres de carrera a peu 200 metres de natació i 500 metres de carrera a peu fins arribar a meta aconseguint la posició 10a amb un temps de 10:27.

Per una altra banda Nacho Calabuig triatleta del Club Balearia Dianium va participar en el Campeonato de España de Duatlon Cros celebrat en Aguilar de Campo amb un bon resultat. Nacho va participar en una prova molt dura de 3000 m a peu 11000 m en bici amb una pujada molt dura i un desnivell de 450 m i 3000 m a peu fins arribar a meta aconseguint la posició 20a.

Aïda Pérez 3a absoluta en sprint Canejan nocturn

Aïda Pérez Moncho va quedar 3a absoluta en l’Sprint Canejan nocturn, una prova de muntanya d’1,3 km (+290m).