Àngela Moltó campiona autonòmica cadet en 600 m llisos. Campionat d’Espanya veterà i el Duatló de Novelda.

15 de marzo de 2017

Va tindre lloc al palau Lluís Puig de València el campionat autonòmic cadet, amb la participació d’un bon nombre d’atletes de l’E.M.A. de Dénia – C.A. Baleària Diànium.
Angela Marina Molto Gil va quedar campiona autonòmica en la prova de 600 m llisos; va fer un temps de 1:39.84.
En 1000 m llisos, Mar Salva Sepulveda va quedar 4a (3a en la seua sèrie) amb 3:12.38 i Leire Bisquert Molines 5a (4a en la seua sèrie) amb 3:13.95.
Ana Muñoz Bertomeu va quedar 6a en la seua sèrie de 60 m llisos (8.55).
Maria Jose Baguena Cholbi 9a en llançament de pes (8.80)
Carla Serra Montoya 10a en 3000 m marxa (20:50.41)

Va tindre lloc a Madrid el campionat d’Espanya veterà, amb la participació de dos atletes del C.A. Baleària Diànium.
Lilia Riva Arias no arribava al campionat al 100%, degut a unes molèsties musculars, però el seu resultat va ser molt bo. Va quedar 3a en la categoria F40 en la prova de 60 m tanques, amb un temps d’11.08.
Lili també va prendre part en el relleu 4×200, amb l’equip del C.A. Platges de Castelló, com a filial. Van quedar subcampiones d’Espanya, també en la categoria F40, amb un temps de 2:03.64
Per la seua banda, Jose Lozano Moya va prendre part en les proves de 60 m llisos i 200 m llisos. En 60 m llisos va quedar 4t en la seua sèrie de la categoria M45 amb un temps de 8.18. En 200 m llisos, va quedar 5è en la seua sèrie amb un temps de 26.99

Els “Espartanos” del Club Balearia Diànium van participar en el Duatló de Novelda. Els atletes van participar amb molt bons resultats i amb l’experiencia de ser un equip molt gran.
En categoría Cadet va participar Andrey Napalkov on va ser el seu debut i amb la complicitat del seu entrenador Saúl i el seus companys, Andrej va finalitzar la prova amb molta il·lusió i demostrant que no hi ha límits en Triatló. Arribar a meta i conseguir-ho es lo més important. Va acabar la carrera amb un temps de 53:08 amb la posició 26a. La seua prova consisitía en 2250 metres a peu 10000 metres de bici 1125 metres a peu fins arribar a meta.

En categoria Infantil van participar Hugo Martínez Llinares, Amelia García Fernández i Esteban Borisov amb una prova molt dura que consistia en 1750 metres de carrera a peu, 8000 metres de bici i finalment 875 metres de carrera a peu fins arribar a meta. Hugo va fer un temps de 31:08 aconseguint la posiciò 16a, Amelia va fer un temps de 34:40 aconseguint la posició 12a i Esteban va fer un temps de 38.49 aconseguint la posició 30a.

En la categoria Benjamí va participar STEPAN KALYANOV amb una prova de 800 metres de carrera a peu 1500 metres de bici i 200 metres de carrera a peu fins arribar a meta aconseguint la posició 30a amb un temps de 19:46.