Angela Molina, (Balearia Dianium) campiona provincial cadete

18 de mayo de 2017

Campionat autonòmic infantil

dos atletes de l’E.M.A. Dénia – C.A. Baleària Diànium van participar al campionat autonòmic infantil, a Xàtiva.

Oscar Comes Guardiola va quedar 4t, amb una carrera espectacular en els 500 m llisos 8è de 21 participants en 80 m llisos (11.07).
Amelia Garcia Fernandez va millorar 20 segons la marca personal en el 3000, amb un 8é lloc de la general (12:12.48).

Campionat provincial cadet. 1a jornada
Pòdiums per a Angela Molto, Ana Muñoz, Carla Serra i Mar Salva

en Alacant, un grup d’atletes de l’E.M.A. Dénia – C.A. Baleària Diànium van prendre part en la primera jornada del campionat provincial cadet.

Pòdiums per a Oscar Comes i Leyre Schortinghuis

es va disputar Alacant el campionat provincial individual Infantil, on els joves atletes de l’E.M.A. Dénia – C.A. Baleària Diàniumvan estar donant guerra, en un día calurós pero divertit, un matí d’atletisme en el qual, van participar en proves molt diverses:

Oscar Comes Guardiola subcampió en 500 m llisos
Leyre Schortinghuis Hernandez 3a en 3000 m marxa (

Otos Trail Pujada al castell de la Carbonera

un grup de corredors del C.A. Baleària Diànium van participar al I Trail a Otos, Pujada al castell de la Carbonera, una cursa de muntanya, amb una distància de 10.280m i un desnivell positiu de 479 m,

Del C.A. Baleària Diànium van participar Jose Manuel Marco (58:23, 12è de la categoria i 59è de l’absoluta), Isaïes Fayos Mollà (1:11:02, 16è de la categoria) iPep Ibañez Ortolà (1:17:42).